Geluidsinstallatie en microfoonsysteem Sport en Vrije Tijd | Manege DressagePro Acquoy

Sinds februari 2019 heeft DressagePro een eigen accommodatie in Acquoy. Hier worden onder andere trainingsdagen en de DressagePro Masterclasses georganiseerd.

DressagePro biedt de volgende faciliteiten:  een binnen- en buitenbaan, een longeercirkel, 14 luxe stallen, 3 poets-/wasplaatsen,  een behandelruimte, 6 paddocks, 12 weides, parkeergelegenheid, een luxe kantine met keuken, slaapgelegenheid met badkamers.

Voor de trainingsdagen en Masterclasses is een goed geluid en een kwalitatief hoge spraakverstaanbaarheid van cruciaal belang. In samenspraak met de klant heeft MVIE voorzien in het leveren en installeren van een geluidsinstallatie voor zowel het weergeven van achtergrondmuziek als spraak in de binnenbaan. Daarbij kan het horecagedeelte gekoppeld worden aan de binnenbaan.

Bijkomstigheid is dat het een grote open ruimte betreft waarbij de toepassing van een pendelluidspreker het meeste tot zijn recht komt.
Gezien alle wensen en omgevingsfactoren is hier de pendelluidspreker van Community voor gebruikt. Deze luidspreker klinkt zeer muzikaal, is perfect voor weergave van spraak en is mooi en elegant van vorm. Verder is gekozen voor een Apart Audioversterker met een
vermogen van 2 x 240 W.

O.a. bij de Masterclasses wordt gebruik gemaakt van een drietal draadloze microfoonsystemen waarvan 1 systeem beschikt over een handzendermicrofoon en de andere systemen zijn voorzien van een zakzender i.c.m. een headset.

MVIE heeft al diverse filmpjes op facebook  gezien waar ‘ons systeem’ succesvol wordt toegepast. 

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This