MVIE Glaspark Leerdam Geluidsinstallatie Sportcomplex

Omroep- en muziekinstallatie Sportpark | Glaspark Leerdam  

MVIE Glaspark Leerdam Geluidsinstallatie Sportcomplex


Glaspark is Leerdams nieuwste sportaccommodatie en biedt de perfecte basis voor sport, spel én samenzijn. Het sportpark is begin 2020 geopend als thuishonk van voetbalvereniging LRC Leerdam en hockeyvereniging HCL. Daarnaast biedt Glaspark voor allerlei activiteiten op sociaal en sportief gebied alle ruimte. Denk aan sportdagen voor scholen, een buurtfeest of een cultureel evenement. En ook voor bedrijven biedt Glaspark de denkbare faciliteiten. 

Het terrein van Glaspark heeft vier voetbalvelden en twee hockeyvelden. Er zijn kleedkamers met toiletten en doucheruimtes. Centraal in het sportpark staat de kantine, die van zichzelf natuurlijk al een fantastische ontmoetingsruimte is en gemakkelijk geschikt kan worden gemaakt voor vergaderingen, recepties en bijeenkomsten.

Voor de diverse velden heeft MVIE een omroepinstallatie geïnstalleerd waarbij optimale spraakverstaanbaarheid, duurzaamheid en mate van projectie de meest belangrijke wensen waren, waarbij ook enige weergave van achtergrondmuziek mogelijk moest zijn. Na een demo is er unaniem gekozen voor de luidsprekers van Community van wege de bijzondere kwaliteit in combinatie met versterkers van PowerSoft en de microfoonsystemen van Beyerdynamic. 

MVIE heeft ook het gezamenlijke clubhuis audiovisueel mogen inrichten. MVIE heeft hier een geluidssysteem van JBL geïnstalleerd. Centraal bestond hier de wens om naast het weergeven van achtergrondmuziek ook de nodige power te kunnen geven bij een kampioensfeest of wanneer een DJ zou willen inprikken. Uiteraard volledig beheersbaar en makkelijk te bedienen d.m.v. een CUE Touch display.

De installatie werd geleverd in opdracht van de Gemeente Vijfheerenlanden en de Stichting Beheer Glaspark.

 

Bel voor meer informatie | 088 5 333 111 

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This