MVIE Golden Rock Resort 1

Audiovisuele inrichting Resort | Golden Rock Resort Sint Eustatius

MVIE Golden Rock Resort

Golden Rock Resort
Op Sint-Eustatius, in het Nederlands Caribisch gebied, vind je het prachtige Golden Rock Resort. Precies waar de voet van de vulkaan de oceaan tegen komt. Je kan hier heerlijk vertoeven in het hotel, in een villa of in één van de lodges. Allemaal voorzien van high end snufjes, prachtige tuinen en uitzicht op de oceaan.

MVIE is nauw betrokken geweest bij de realisatie van het audiovisuele aspect op het gehele resort. In samenwerking met het resort hebben wij diverse oplossingen bedacht om het verblijf voor de gasten zo aangenaam en luxueus mogelijk te maken. Hieronder nemen we je graag mee met de projecten die wij er tot nu toe hebben gerealiseerd. 

Geluidssysteem voor het Resort
Voor het perfecte tropische gevoel kan achtergrondmuziek niet ontbreken. Om dit te realiseren hebben wij over het gehele resort passende audio oplossingen geïnstalleerd. Bij de receptie en de toiletten is gekozen voor de DesignMax speakers van Bose Professional vanwege de heldere muziekweergave. Bij het restaurant en op het terras zijn deze ook te vinden maar dan gecombineerd met een krachtige sub woofer van Bose, zodat er ook voor entertainment helder en krachtig geluid beschikbaar is. Verspreid door de tuinen zijn Bose FreeSpace grondspeakers te vinden zodat ook hier achtergrondmuziek te horen is en het de gasten aan niets ontbreekt. Het personeel kan met het muziek systeem van Xenox eenvoudig de gewenste muziek voor de juiste sfeer kiezen.

Hotel TV 
Alle appartementen op het resort zijn voorzien van LG UHD 55’’ Tv’s compleet met ProCentric TV licentie. Hiermee kunnen gasten naast een groot aantal tv zenders ook informatie over het resort opvragen en heeft men de beschikking over een scala aan andere services. De tv-toestellen zijn ook allemaal voorzien van Chromecast om de gasten net wat extra connectiviteit te bieden.

De receptie, de gym en het restaurant zijn ook van LG UHD 55” Tv’s voorzien. Deze displays zijn uitgerust met SignageControl zodat het resort snel, eenvoudig en gericht informatie kan delen.

Meeting rooms
Het resort beschikt verder over 2 mooie meeting rooms waar in alle rust kan worden vergaderd. Doormiddel van de Poly Studio X50 videobar kan men in hoge kwaliteit video confereren, dit wordt ondersteund met de Poly studio microfoon voor hoge verstaanbaarheid. Beide meeting rooms zijn voorzien van Barco ClickShare Buttons waarmee je als gast gebruiker een eigen laptop eenvoudig draadloos kan verbinden met het aanwezige display. In één van de meeting rooms is een projectiescherm aanwezig compleet uitgerust met een Poly EagleEye Camera om ook met een grote groep te kunnen video confereren

Bobby’s Beachbar & Pergola
Er gaat niks boven de dag afsluiten met een lekkere cocktail. In Bobby’s Beachbar, wat de meest recente toevoeging is op het resort, kunnen gasten van hoogwaardig geluid genieten dankzij de Bose ArenaMatch outdoor speakers. Naast de Beachbar in de Pergola hangen dezelfde speakers.  Voor de Beachbar is een Xenox music manager aanwezig voor een ruime keuze aan muziek.

Het is voor MVIE een hele eer om zo’n mooi en omvangrijk project op zo’n unieke locatie te mogen realiseren!

Als u specifieke vragen of wensen heeft, aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

 

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This