MVIE Golden Rock Resort 1

Audiovisuele inrichting Resort | Golden Rock Resort Sint Eustatius

MVIE Golden Rock Resort

Na mooie projecten afgerond te hebben in België, Duitsland, en Finland, mogen wij met trots zeggen dat wij een fantastisch nieuw project op Sint Eustatius hebben afgerond.

MVIE heeft het Golden Rock Resort -gelegen op het Nederlandse eiland op Caribisch gebied- voorzien van Hotel-TV en een Digital Signage systeem waarmee ze nieuws tonen en communiceren met de bezoekers op een moderne manier.

Wij adviseerden Signage Control als content platform. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk online platform. Het maakt het mogelijk om een display tijd-/daggestuurd van informatie te voorzien en heeft een uitstekende integratie met social media, RSS feeds en live streams. Ook live feeds van nu.nl, filenieuws, het weer e.d. zijn makkelijk instelbaar.

Naast het digital signage systeem is het hotel voorzien van een (provider onafhankelijk) netwerk, internet en TV systeem, welke volledig op de wensen van de gasten zijn ingericht. In combinatie met moderne LG Hotel TV toestellen zorgt dit voor een storingsvrije en uitmuntende beeldkwaliteit.

Pro audio voor Bobbie’s Beachclub.

Begin 2023 hebben wij Bobbie’s Beachclub, dat onderdeel is van het Golden Rock Resort, voorzien van een professionele audio-installatie. Ook in de pergola naast de Beachclub hangt nu een professionele audio-installatie. Deze installatie is vooraf met een speciale behandeling geïmpregneerd en is hierdoor perfect weersbestendig. Zo kunnen gasten niet alleen binnen maar ook buiten genieten van mooie muziek.

 

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This