Audiovisuele oplossing Onderwijs | MVIE richt aula Heerenlanden College Leerdam in

Audiovisuele oplossing Leerdam | In de aula van het Leerdamse Heerenlanden College heeft MVIE een complete licht-, beeld- en geluidsinstallatie aangebracht: onder meer drie trussen met projectiedoek en speciale verlichting aan het plafond, moving led spots aan de zijwanden en een doorzichtprojectiescherm van vier meter breed op het podium. Het bestaande audiosysteem kreeg bovendien een upgrade.

Voor de locatie Eksterlaan verzocht het Heerenlanden College MVIE om een audiovisuele oplossing voor de aula. Deze aula doet onder meer dienst als ruimte voor presentaties, schoolfeesten en musicals. MVIE bracht drie cirkeltrussconstructies aan met Infinity Wash iW715 en Spots iS-100 moving heads. Hierdoor is het systeem zeer flexibel. Een uitgebreide Showdesigner controller stuurt het aan. Aan de achterwand van de aula zijn LED12 wallwash strips aangebracht, om een horizon te suggereren.

Behalve deze nieuwe oplossingen is het bestaande audiosysteem voorzien van een upgrade. Een BiAmp Nexia digitale processor stuurt het audiosysteem nu aan waardoor het eenvoudig te bedienen is en altijd startklaar staat voor een presentatie. Tot slot zijn in de aula verduisteringsgordijnen aangebracht om ook overdag de juiste sfeer te kunnen creëren.

MVIE heeft de complete installatie in slechts één week tijd gerealiseerd, tijdens de schoolvakantie. Zo hadden onderwijspersoneel en leerlingen geen last van de verbouwing.

Het Heerenlanden College is een school voor voortgezet onderwijs in Leerdam. Het is gevestigd op twee locaties: aan de Eksterlaan zitten mavo (vmbo-TL), havo, vwo en vwo tweetalig, en de vestiging aan de Joost de Jongestraat biedt plek aan vmbo BB en KB. 

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This