Audiovisuele inrichting Hotel | Courtyard Tampere, Finland 

MVIE heeft in opdracht van de Odyssey Hotel Group de complete geluidsinstallatie mogen verzorgen voor het nieuwe Courtyard by Marriot Hotel te Tampere, Finland. 

De Marriot International Hotel keten opende begin 2020 haar deuren en is het eerste hotel welke in Finland onder de Marriot vlag opereert. Het hotel bevindt zich in het Tulli Business District en is direct gesitueerd aan het Tampere Hall Conference & Concert Center. Het hotel zal zich vooral richten op de moderne zakelijke reiziger maar ook op gezinnen en is optimaal voorzien van 229 hotelkamers en suites, een kitchen & bar en een 24/7 fitness center.

MVIE heeft dit fantastische hotel voorzien van een professionele geluidsinstallatie. Op basis van de aangegeven wensen en eisen hebben MVIE & Odyssey Hotel Group gekozen voor een hoogwaardige geluidsinstallatie van Bose Professional. De combinatie van FreeSpace® luidsprekers, ControlSpace® processor en PowerMatch® en PowerShare® versterkers zorgt voor een enorm bediengemak en optimale muzikale weergave.

Door middel van een remote-PC wordt deze professionele installatie op afstand optimaal voorzien van serviceupdates.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This