HSK gebouw

LABTWENTYTWO | BARCELONA

Blue Boat 1

Audiovisuele Systemen voor Lab 22, Barcelona: Een Hoogwaardige Installatie met Bose Professional

Labtwentytwo, a Tribute Portfolio Hotel is een boetiekhotel gelegen in het bruisende Barcelona. Dit stijlvolle en duurzame hotel bevindt zich in het 22@ district, van de wijk Poblenou. In het hart van de stad.

Gasten kunnen zich onderdompelen in de levendige sfeer van het gebied, dat bekend staat om zijn hightech bedrijven en creatieve energie. De zorgvuldig ontworpen kamers en suites bieden prachtig uitzicht op de iconische Sagrada Familia of de betoverende zee. Je kunt genieten van heerlijke gerechten in het Alcachofa-restaurant en ontspannen bij het Za’atar Pool en Bar-terras. Labtwentytwo Barcelona is een unieke bestemming waar karakter en luxe samenkomen.

In dit prachtige Hotel heeft MVIE een indrukwekkend audiovisueel systeem geïnstalleerd. Er is gekozen voor de hoogwaardige componenten van Bose Professional om een naadloze en meeslepende ervaring te creëren voor gasten en bezoekers.

De multizone geluidsinstallatie omvat verschillende ruimten in het hotel. In meerdere grote hospitality ruimten zijn opbouwluidsprekers van het type DS40SE geïnstalleerd, terwijl de bar en fitnessruimte voorzien zijn van Bose-inbouwluidsprekers. De geluidsweergave wordt aangestuurd via een Bose ControlSpace en krachtige eindversterkers. De keuze voor Bose Professional garandeert niet alleen een uitstekende geluidskwaliteit, maar ook duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Als audio bron fungeert het Xenox Music Manager systeem, waardoor gasten kunnen genieten van een gevarieerde muziekselectie.

De combinatie van expertise en toewijding aan vakmanschap hebben geleid tot een geslaagde installatie die de hotel gasten van Lab 22 een onvergetelijke audiovisuele ervaring biedt.

 

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This