Audio en video apparatuur Religie | Multifunctioneel kerkelijk centrum ‘t Kruispunt IJsselstein

MVIE heeft het kerkelijke centrum ’t Kruispunt in IJsselstein voorzien van nieuwe audio- en video-apparatuur die het multifunctionele karakter van het gebouw volledig onderstreept. Doel was om een zodanige oplossing te bieden dat de verschillende ruimtes afzonderlijk kunnen worden gebruikt, maar ook in combinatie met elkaar.

Zo kreeg de grote zaal een projectiescherm van 3,40 meter breed en een audioinstallatie met Fohhn luidsprekers: vier LX-60 zuilen met een hoogte van slechts 60 centimeter en twee compacte subwoofers. Deze combinatie is uitermate geschikt voor achtergrondmuziek, spraakweergave, livemuziek en de uitversterking van koor en orgel. Ook een kleinere ruimte is voorzien van een nieuw projectiescherm. In de verkeersruimten en kleine zalen bracht MVIE inbouwluidsprekers aan in het plafond. Deze zijn zowel zelfstandig te gebruiken als gegroepeerd. Daarnaast leverde MVIE vier luidsprekers op statief voor gebruik op het buitenterrein en bracht het diverse aansluitpunten aan. Voor multizone-toepassing is een digitale matrix opgenomen.

’t Kruispunt is een kerkelijk centrum met een multifunctioneel karakter. Activiteiten die hier plaatsvinden, zijn onder meer koffiedrinken na de kerkdienst, crèche, zondagsschool, catechisaties, bijbelkringen, bijeenkomsten van kinder- en jeugdclubs, repetities en uitvoeringen van koren, cursussen, vergaderingen, verjaardagen en andere feestjes. Na een recente verbouwing beschikt het centrum over een moderne grote zaal die door verplaatsbare wanden in twee delen te gebruiken is.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This