Audiovisuele inrichting Sport en Vrije Tijd | Gouds Groenhovenbad

Audiovisuele inrichting zwembad | In opdracht van de gemeente Gouda en Sportpunt Gouda heeft MVIE het Groenhovenbad voorzien van tal van nieuwe audiovisuele oplossingen. Van videowall tot MP3-speler en van camera tot draadloze headset.

Zo leverde MVIE een TiC narrowcastingsysteem met in totaal 24 professionele Samsung schermen in de verkeersruimten en het Sportscafé. In dit Sportscafé kunnen ouders de zwemlessen van hun kinderen volgen op een reusachtige videowall bestaande uit negen Samsung Professional displays. Ook kunnen bezoekers hier naar wedstrijden of presentaties kijken en luisteren. Alles is op afstand te bedienen met een CUE besturingssysteem. Daarnaast kreeg het Sportscafé de beschikking over een geluidssysteem met Xenox Music Manager.

In de baden plaatste MVIE acht camera’s die de verrichtingen van de zwemmers optimaal registreren. Ook leverden wij drie mobiele geluidssystemen met CD/MP3-speler en draadloze headset voor onder meer het aanbieden van aquarobics. Genoemde apparatuur is ondergebracht in lichtgewicht flightcases op wielen.

Het Groenhovenbad is een modern zwemcomplex met binnen- en buitenbaden, waaronder diverse wedstrijdbaden en een doelgroepenbad.

Kijk voor meer informatie op de website van Sportpunt Gouda: www.sportpuntgouda.nl

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This