Audiovisuele inrichting met discussiesysteem| Raadzaal Gemeente Laren

Ook voor gemeentehuizen draait MVIE zijn hand niet om. Zo verzorgde het de complete audiovisuele inrichting van de raadzaal in het volledig gerenoveerde gemeentehuis van Laren. Deze raadzaal heeft een multifunctioneel karakter dat in alle opzichten door de audiovisuele installatie van MVIE wordt ondersteund.

De raadzaal is onder meer in gebruik als trouwzaal, presentatieruimte en als locatie voor de gemeenteraadsvergaderingen. Daarom installeerde MVIE een digitaal draadloos discussiesysteem van Bosch. Om het zicht op de presentaties vanuit iedere zitpositie te waarborgen, plaatsten de MVIE-technici twee full-HD projectoren tegenover elkaar. De projectieschermen zijn verdiept ingebouwd in het plafond zodat zij geen afbreuk doen aan het monumentale karakter hiervan.

De geluidsinstallatie bestaat uit onder meer twaalf asymetrische plafondinbouwluidsprekers. Een audioprocessor stuurt deze steeds per twee aan, opdat de geluidskwaliteit en de spraakverstaanbaarheid in relatie tot de zitpositie optimaal op elkaar zijn afgestemd. Aangezien steeds meer echtparen hun trouwerij willen vastleggen en om ook de raadsvergaderingen te kunnen opnemen, bracht MVIE een digitale recorder aan van Marantz. De gehele installatie is te bedienen met een CUE touchscreen.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This