Geluidsinstallatie kantoor | STUDIO.WHY Geldermalsen

In een omgeving die continu verandert is de enige innovatie die er voor organisaties echt toe doet, de innovatie van cultuur. Dit vraagt om een ondernemende mindset. Een die ervoor zorgt dat je kansen onderkent en deze kunt vertalen naar waarde voor anderen. STUDIO.WHY weet mensen in hun omgeving voortdurend te inspireren en activeren d.m.v. evenementen, trainingen en traineeships. Samen met de opdrachtgever slagen ze erin cultuurveranderingen impactvol en duurzaam te realiseren. 

Het innovatieve bedrijf is sinds februari 2019 gevestigd in het monumentale NS-station van Geldermalsen. Vanuit hier helpt een team jonge gedreven ondernemers, organisaties bij innovatieve vraagstukken ten aanzien van gedrag en cultuur.

Via mond-tot-mond reclame kwam MVIE in beeld bij STUDIO.WHY, Zij waren op zoek naar een partij die advies kon geven over een geluidssysteem en zochten ze professionele ondersteuning voor het geven van presentaties. Er waren twee uitdagingen. Zo mocht er niets aan wanden of plafonds worden bevestigd én de akoestiek liet te wensen over.

Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een geluidssysteem met een zestal Community DP6 pendelluidsprekers welke worden aangedreven door een Powersoft versterker met digitale processor. Hiermee kan de instelling van de luidsprekers perfect worden afgestemd op de akoestische eigenschappen van de ruimte.  Het systeem wordt gebruikt voor de weergave van presentaties met een draadloze hand- en headsetmicrofoon. Daarnaast kan muziek worden afgespeeld op achter- en voorgrond volume niveau. 

 

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This