Geluidsinstallatie hotel | Moxy hotel Frankfurt Airport Kelsterbach


MVIE en de Odyssey Hotel Group zijn een samenwerking gestart en MVIE voorziet diverse hotels van audio installaties.  De Odyssey Hotel Group is een hotelmanagement bedrijf – onder leiding vaan CEO’s Rick van Erp en Willem Jan van Zon – welke de filosofie van een hotel verstaat en de benodigdheden van een vastgoedinvesteerder begrijpt, daar zij er zelf één zijn. Het bepalen van de locatie, het toepassen van het juiste merk en het design zijn essentieel wat een hotel groot maakt. Zo heeft de Odyssey Hotel Group inmiddels hotels in landen als Nederland en Duitsland en zal er eind 2019, begin 2020 een hotel worden geopend in Tampere, Finland.

Na onze werkzaamheden in The Slaak Rotterdam ging MVIE over de grens naar het Moxy hotel Frankfurt Airport Kelsterbach. Dit prachtige hotel dient als uitgangsbasis voor de zakelijke reiziger of de liefhebber van het Rijn-Maingebied. Aan het gemak en comfort zal het niet ontbreken. De lobby ademt een atmosfeer waar je je meteen thuis voelt en is tevens voorzien van de leukste en fancy gadgets. Het hotel heeft 188 hotelkamers, een food & beverage gedeelte, een prachtige bar en dito fitness.

Ook hier heeft MVIE een geluidssysteem van Bose Professional in bedrijf gesteld. Het totale geluidssysteem is opgedeeld in zes verschillende zones. Het hart van de installatie wordt gevormd door de Bose ControlSpace ESP-1240. Deze audiomatrix routeert alle audiosignalen binnen het systeem. In combinatie met een 8-kanaals netwerkversterker van Bose en de Xenox  Music Manager als bron zorgt deze centrale apparatuur voor de mooiste achtergrondmuziek. De volgende zones zijn ingedeeld: Bar, Welcome, Library, Lounge/Wow, Entree en Fitness.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This