intratuin ijselstein header

Audio Visueel systeem | Erasmus Sport Center Rotterdam

ERASMUS SPORT CENTRUM - AV systeem

Stichting Erasmus Sport is verantwoordelijk voor de exploitatie van het Erasmus Sport Center. Erasmus Sport biedt gedurende het collegejaar een uitgebreid sportprogramma aan, onder leiding van enthousiaste docenten en trainers.

Zij begeleiden individuele sporters, of trainen teams van de sportverenigingen die aangesloten zijn bij Erasmus Sport.

In het nieuwe gebouw, dat het Erasmus Sport Center in september 2022 in gebruik heeft genomen, hebben wij de audiovisuele inrichting mogen verzorgen.

Om de sportbeleving zo aangenaam mogelijk te maken hebben wij meerdere sportruimten voorzien van zowel speakers als displays.

Voor een perfecte audio weergave hebben we een mix van zowel Bose Freespace, Bose DesignMax en Hi-power speakers van Community toegepast. Deze speakers worden gevoed door de energiezuinige versterkers van Powersoft. Kenmerkend voor dit type versterker is dat de reactieve energie die terugkomt uit de luidsprekers wordt gerecycled. Hierdoor wordt het algehele stroomverbruik verlaagd, de warmteafvoer verminderd en worden bedrijfskosten tot een minimum beperkt.

Qua beeld weergave is gekozen voor de QB 75-inch 4k displays van Samsung. De displays zijn volledig in de wand geïntegreerd en kunnen, indien gewenst, volledig worden afgeschermd.

Uiteraard is alles eenvoudig te bedienen door middel van overzichtelijke bedieningspanelen, welke netjes op de wand gemonteerd zijn.

 

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This