Audiovisuele inrichting | Bouwcenter Nieuwegein

Audiovisuele inrichting Nieuwegein | MVIE heeft het hagelnieuwe Bouwcenter in Nieuwegein voorzien van een complete audiovisuele inrichting. Zodat deze groothandel in bouwmaterialen alles in huis heeft om het werken en kopen in muzikaal opzicht zo aangenaam mogelijk te maken.

De showroom op de eerste verdieping en het PROF Centre op de begane grond voorzag MVIE van een kwalitatief hoogstaand systeem voor de weergave van achtergrondmuziek. In het magazijn en de kantoren kan het personeel kiezen uit verschillende radiozenders, maar ook is er een centrale muziekbron met mogelijkheden voor maatwerk muziekprofielen.

Meest in het oog springende element van dit project is het luxe ingerichte bruine café meteen achter de entree. Zodra de klant binnenkomt, waant hij zich in hartje Amsterdam. Elk moment kan een volkszanger opduiken en daarom implementeerde MVIE een stevig Fohhn geluidssysteem. Een Xenox Music Manager zorgt voor actuele muziek. Alles staat hier dus klaar om liveartiesten te ontvangen. Voorts zorgt een Full-HD projectie in combinatie met Tensioned projectiescherm voor een haarscherpe weergave van voetbalwedstrijden en Formule-1 events.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This