Beeldoplossing vergaderruimtes bedrijven | Dudok Groep Dordrecht

Dudok Groep ontwikkelt en belegt in vastgoed en richt zich op vier focusgebieden:  Logistiek Vastgoed, Projectontwikkeling,  Commercieel Vastgoed en Monumentaal Vastgoed.  Zij werken met bezieling aan hun projecten en stellen daarbij hoge kwaliteitseisen aan zichzelf en uitvoerende partners.

Dudok zocht voor twee ruimten beeldoplossingen. Voor een black & white room en de zolderruimte. Aangezien ook MVIE kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan, mocht MVIE een investeringsvoorstel doen. 

In de black & white room  heeft MVIE een 82″ professional display van Samsung QEN-serie geïnstalleerd.  Dit display is ontworpen om 16/7 gebruikt te worden. De nieuwe bewegwijzering SMART2018 -dat SSSP 5.0 ondersteunt- zorgt voor sterkere, snellere en stabielere prestaties. 

Voor de zolder is gekozen voor een 75″inch display met een hogere lichtopbrengst van 350 cd/m². Deze is bevestigd aan een speciale kantelbare plafondplaat met interface bar. Het was een hele operatie om dit display op zolder te krijgen, maar ook zo’n uitdaging gaat MVIE niet uit de weg. Met behulp van een hoogwerker werd het display via het zolderraam naar binnen getakeld.

Draadloos presenteren werd gerealiseerd met de BenQ InstaShow. Hiermee maakt u eenvoudig verbinding tussen uw laptop en uw presentatiescherm of beamer. Deze draadloze oplossing bestaat uit een ontvanger welke gekoppeld wordt aan een beeldscherm en twee zenders met fraai opbergsysteem.

Met de InstaShow heeft u geen last meer van losse kabels. Voor het verbinden hoeft u geen software te installeren. U plugt de “button” in in uw HDMI-uitgang van uw notebook of MacBook en met één klik deelt u uw presentatie. De BenQ InstaShow is hiermee een waardevolle toevoeging aan iedere moderne vergaderruimte. Super handig!
Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This