Audio installatie productielocatie | Bakkersland, Nederlands grootste bakker

Audio installatie Aalsmeer | Eind 2016 werd de nieuwste Bakkersland productielocatie in Aalsmeer geopend, één van de meest moderne, efficiënte en duurzame bakkerijen van Europa. Het complex in Aalsmeer heeft een oppervlakte van 60.000 vierkante meter. Bakkersland levert brood, gebak en specialiteiten aan diverse supermarktketens in Nederland.

Pure passie, dat is wat Bakkersland drijft. Dat proeft u! Het is dan ook niet verrassend dat ze voor hun audiosysteem aanklopten bij MVIE. Wij hebben namelijk dezelfde passie, maar dan voor professioneel beeld en geluid. Dat proeft u niet, maar hoort en ziet u wel!

Veelzijdige audio installatie Aalsmeer
Voor de productieruimten hebben wij gekozen voor EVID luidsprekers. Deze zijn d.m.v. een opbouwrand vlak tegen het plafond  gemonteerd op een hoogte van maar liefst 8.8 meter. Hierdoor kan er geen stof op blijven liggen. Een belangrijke eis binnen de voedingsindustrie.

In de expeditie- en aanverwante ruimten hebben wij in totaal 80 opbouwluidsprekers geplaatst tegen wanden en aan kabelgoten. MVIE heeft gekozen voor een functionele low-cost opbouw muziekluidspreker. Het volume kan in vier zones afzonderlijk worden afgesteld. Als muziekbron hebben wij een  FM/internet radiotuner ingezet. In het kantoor van de teamleider is een omroepmicrofoon geplaatst, die  geschikt is voor omroepen in alle zones tegelijkertijd.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This