Professionele geluidsinstallatie Retail | Van der Wal, interieur-adviseurs, Leerdam

Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. Service en kwaliteit zijn al die jaren de twee belangrijkste pijlers van het bedrijf.

Klanten die de showroom van Van der Wal bezoeken moeten zich vooral direct thuis voelen. Een goed advies, een goede kop koffie of een hapje en een drankje horen daar bij. Wat dan natuurlijk niet mag ontbreken is perfecte achtergrondmuziek. Van der Wal wilde professioneel advies en kwam bij haar zoektocht uit bij MVIE. Met de professionele geluidsinstallatie van het merk ‘Apart’ konden wij bieden wat zij zochten. Passende achtergrondmuziek die aansluit bij de sfeer van het meubilair.

Op de begane grond hebben wij  achttien design inbouwluidsprekers, inclusief twee opbouwluidsprekers geïnstalleerd. De eerste verdieping hebben wij voorzien van maar liefst dertig inbouwluidsprekers. Als finishing touch heeft MVIE gekozen voor een Apart mengversterker 240W met als muziekbron de Xenox X-Radio. De X-Radio beschikt over dertig zorgvuldig samengestelde muziekprofielen in uiteenlopende genres.

Professionele achtergrondmuziek draagt bij aan de sfeer en benadrukt het imago van uw bedrijf. De muziek is overal subtiel aanwezig, doorbreekt de stilte, zorgt voor privacy, verhoogt de productiviteit én, niet geheel onbelangrijk, beïnvloedt de koopbeslissing zonder dat een klant het door heeft.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This