Powersoft, opgericht in 1995 in Italië, is gegroeid naar een wereldwijd opererend bedrijf met hoofdkantoor in Florence (Scandicci) Italië, dat high-end en gepatenteerde technologieën en oplossingen ontwerpt, produceert en op de markt brengt voor de professionele audio-industrie.

Powersoft

Powersoft produceert op duurzame wijze milieuvriendelijke producten. Energiebesparing speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van producten. Het belang om energiezuinige producten te ontwikkelen, zal de komende jaren flink toenemen. Zeker gezien de huidige status van het broeikaseffect en de stijgende kosten van producten op basis van aardolie. Een ‘groene’ aanpak loont! Daarom heeft Powersoft besloten meer ecologisch-efficiënte technologieën te ontwikkelen ter behoud van ons milieu.

Powersoft audio: Green Audio Power

In Green Audio Power worden alle mogelijkheden van klasse D-versterking maximaal benut. De Powersoft audio versterkers zijn uitgerust met geschakelde voedingen met PFC-technologie (Power Factor Correction). Dit zorgt voor extreem hoge waarden op het gebied van efficiëntie. De versterkers transformeren alle energie uit het lichtnet tot bruikbaar vermogen, terwijl Smart Rail Management de reactieve energie die terugkomt uit de luidsprekers recyclet. Deze techniek wordt toegepast zonder in te boeten op de geluidskwaliteit. Sterker nog, de implementatie ervan verbetert de luisterervaring zelf. Door de hulp van deze technologie worden energiebesparingen tot 40% verwezenlijken

Beschermd en vetrouwd

De versterkers van Powersoft audio hebben een uitvalpercentage van 0.2%. Dit is een klein percentage vergeleken met de benchmark in de branche. De versterkers van Powersoft zijn uitgerust met een netwerkaansluiting die gemakkelijk in een IT-netwerk aansluiten. Extern kan er service worden verleend en dit voorkomt extra kosten voor de eindgebruiker.

Eigenaar Powersoft audio Luca Lastrucci vertelt

De eigenaar vertelt over de beste allround versterkers van dit moment:
“Als toonaangevend pro audio bedrijf voelen we ons verantwoordelijk om producten te ontwerpen die voldoen aan de behoeften van de markt. Maar tegelijkertijd moeten we ook kunnen samenwerken met andere professionals die nog niet bekend zijn met onze producten. Powersoft is gericht op creativiteit, innovatie, passie en belichaamt hiermee de Italiaanse ambitie om uit te blinken. 

Meer informatie over geluidsystemen? Neem contact met ons op!

Share This