Beeld en Geluid in de Overheid

Professioneel Beeld en Geluid in Gemeenten

MVIE Audiovisuele Techniek is een vakbekwaam audiovisueel installatiebedrijf dat voor gemeenten veel meer doet dan installeren alleen. Ook het feitelijke ontwerpen en het nauwgezet onderhouden van professionele audiovisuele systemen zijn bij ons in uiterst deskundige handen.

Wij kunnen u daarom over het gehele traject van dienst zijn, van ontwerp via advies en installatie tot en met onderhoud. Daarbij draait alles om maatwerk en staat u als klant altijd centraal in onze service.

Of het nu gaat om de audiovisuele inrichting van een vergaderruimte, raadszaal of trouwzaal, van een crisis- of calamiteitencentrum of een bezoekersinformatiesysteem voor het stadskantoor, bij MVIE bent u aan het juiste adres.. We kunnen de ruimtes voorzien van beeld- en geluidsinstallaties en alle apparatuur integreren tot één systeem. Hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en een eenvoudige bediening zijn hierbij onze uitgangspunten. Ook bieden wij de laatste technologieën om bestuursvergaderingen online te kunnen volgen.

Meer weten over onze oplossingen voor de overheid?

Call Now Button