+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

Werken bij MVIE

Het team van MVIE bestaat momenteel uit 15 medewerkers. Wij beschikken allemaal over de benodigde expertise en de juiste vakdiploma’s. Daarnaast hebben enkelen zich gespecialiseerd in een specifiek deelgebied. Wij bieden ruimte om jezelf continu te blijven ontwikkelen.

ERVAREN INSTALLATIEMONTEUR

Ter aanvulling van ons team zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig Installatiemonteur.
Wil jij een vaste baan met ruimte voor eigen initiatieven en goede primaire en secundaire voorwaarden?
Mail dan je CV voorzien van een korte motivatie naar j.koch@mvie.nl

MVIE Audiovisuele Techniek is een dynamisch, jong en toonaangevend bedrijf in beeld en geluid.
Wij adviseren, ontwerpen, leveren, implementeren en onderhouden professionele audiovisuele systemen bij opdrachtgevers
door heel Nederland
.

Functie
Als monteur is jouw belangrijkste taak het monteren van professionele AV-apparatuur bij onze opdrachtgevers. Met een goede interne begeleiding zal je snel je weg vinden in de “dunne draadjes” van de audiovisuele wereld. Je werkzaamheden bestaan uit het monteren en installeren van flatscreens, muzieksystemen en besturingsoplossingen bij een zeer gevarieerd klantenbestand. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang van het aan jou toegewezen project, inclusief de administratieve nazorg en alle uit de opdracht voortvloeiende werkzaamheden. Jouw bijdrage leidt er toe dat opgeleverde systemen voldoen aan de kwaliteitsnormen en specifieke wensen van de eindgebruiker.

Functieprofiel
Je hebt een technische opleiding (minimaal MBO-Elektrotechniek niveau 4), beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt affiniteit met audiovisuele techniek. Je bent geïnteresseerd in professionele audio- en videotechnieken. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Je werkt nauwkeurig en zelfstandig en bent vaardig in het onderhouden van een goed contact met onze opdrachtgevers. Deze functie vereist geen 9 tot 5 mentaliteit. Verder ben je bereid deel uit te maken van een 24/7 storingsdienst- rooster.

MVIE biedt

 • Een afwisselende baan met een grote mate van verantwoordelijkheid in een zeer dynamische omgeving, waar
  gebruik wordt gemaakt van de modernste technologieën
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Je komt te werken in een enthousiast team waar samenwerking serieus wordt genomen en eigen inbreng en
  visie gewaardeerd wordt
 • Ruimte en mogelijkheden voor het volgen van relevante trainingen en cursussen en te werken aan je
  persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Informatie en/of reageren: Mail je CV, voorzien van een korte motivatie, naar j.koch@mvie.nl.
Wil je liever een brief schrijven, stuur deze samen met je CV naar: MVIE BV, Energieweg 13B/C, 4143 HK LEERDAM.

 

 

TWEEDE MONTEUR / TECHNICUS

Ter aanvulling van ons team zijn wij per direct op zoek naar een tweede monteur / technicus. Wil jij een vaste baan met ruimte en mogelijkheden voor het volgen van relevante trainingen en te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling? Mail dan je CV voorzien van een korte motivatie naar j.koch@mvie.nl

MVIE Audiovisuele Techniek is een dynamisch, jong en toonaangevend bedrijf in beeld en geluid. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, implementeren en onderhouden professionele audiovisuele systemen bij opdrachtgevers door heel Nederland.

Functie
Als 2e monteur werk je in teamverband aan de installatie van audiovisuele projecten. Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit het monteren van professionele AV-apparatuur bij onze opdrachtgevers. Met een goede interne begeleiding zal je snel je weg vinden in de “dunne draadjes” van de audiovisuele wereld. Je werkzaamheden bestaan uit het monteren en installeren van flatscreens, muzieksystemen en besturingsoplossingen bij een zeer gevarieerd klantenbestand.

Functieprofiel
Je bent een technisch talent van minimaal 17 jaar. Je hebt een technische opleiding (minimaal VMBO), beschikt over een MBO werk- en denkniveau en bent bereid door te leren. Je beheerst de Nederlandse taal goed. Je werkt nauwkeurig en kunt goed in teamverband werken.  Deze functie vereist geen 9 tot 5 mentaliteit. Het is een pré als je affiniteit hebt met AV en/of IT, maar ook als je momenteel werkzaam bent in de beveiligingstechniek of elektrotechniek zijn wij op zoek naar jou.

MVIE biedt
Als leergierig en gedreven monteur vragen we natuurlijk wel wat van je, maar daar krijg je ook veel voor terug. Je start met een inwerkperiode waarin je veel zal bijleren over AV-oplossingen. Dit doe je onder goede begeleiding van een AV Installatietechnicus.

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen bij een 40-urige werkweek.
 • Je komt te werken in een enthousiast team waar samenwerking serieus wordt genomen en eigen inbreng en visie gewaardeerd wordt.

Informatie en/of reageren
Mail je CV, voorzien van een korte motivatie, naar j.koch@mvie.nl. Wil je liever een brief schrijven, stuur deze samen met je CV naar: MVIE BV, Energieweg 13B/C, 4143 HK LEERDAM. MVIE is een plezierig bedrijf om voor te werken, waar sfeer en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Wij bieden ruimte voor eigen initiatieven. Verder bieden wij interessante opdrachten en klantomgevingen om je opdrachten uit te voeren.        

Wil jij je eventuele nieuwe collega's ontmoeten?