+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

Kom werken bij MVIE!

Binnen MVIE is een team actief van circa 10 medewerkers die, elk op hun eigen vakterrein,
beschikken over de benodigde expertise en de juiste vakdiploma’s. Wil jij ons bedrijf komen versterken? Reageer dan op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatiebrief.

ICT’ER MET PASSIE VOOR BEELD EN GELUID
Voor onze projectafdeling zijn wij op zoek naar een vaardige ICT Professional.
De projectafdeling van MVIE zorgt voor de integratie van complexe audiovisuele systemen bij haar opdrachtgevers.

Functie
Als ICT Professional zorg je, van ontwerp- tot en met uitvoeringsfase, voor de technische integratie van complexe videoconferencing-, narrowcasting-, IT en AV installaties. Ook het programmeren van AV-apparatuur en –besturingssystemen behoort tot het takenpakket.
Jouw bijdrage leidt er toe dat opgeleverde systemen voldoen aan de kwaliteitsnormen en specifieke wensen van de eindgebruiker. Als IT Professional heb je gedurende het gehele proces, van ontwerp tot aan installatie, een belangrijke rol.

Je werkt samen met de accountmanager. Jij bent verantwoordelijk voor de realisatie van het technisch ontwerp. Gesprekken met opdrachtgevers en hun automatiseringsafdelingen zullen deel uitmaken van dit proces. In de uitvoeringsfase ben je tevens verantwoordelijk voor een optimale overdracht van technische informatie richting onze CAD-tekenaar, planner en uitvoerende technici. Doorgaans ben jij de persoon die de gerealiseerde projecten overdraagt en de gebruikers instructies en trainingen geeft over de door MVIE geïnstalleerde systemen.

Functieprofiel

 • Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met hart voor professionele AV apparatuur, uitgebreide kennis van ICT en een scherp technisch inzicht.
 • Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau. Een studieachtergrond in de ICT is een pré.
 • Je hebt meerdere jaren aantoonbare ervaring met het beheren en onderhouden van automatiseringsnetwerken.
 • Je beschikt over basiskennis van digitale audio- & en videotechnieken/signalen, projectie/display technieken en microfoon- en geluidssystemen.
 • Je bent zelfstandig, stressbestendig en hebt een klant- en resultaatgerichte werkhouding.
 • Je gaat je verantwoordelijkheden niet uit de weg.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en bent communicatief sterk.
 • In het bezit van rijbewijs B
 • Je bent bereid deel uit te maken van een 24/7 storingsdienstrooster.

 

MVIE biedt

 • Een afwisselende baan met een grote mate van verantwoordelijkheid in een zeer dynamische omgeving, waar gebruik wordt gemaakt van de modernste technologieën.
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Je komt te werken in een enthousiast team waar samenwerking serieus wordt genomen en eigen inbreng en visie gewaardeerd wordt.
 • Ruimte en mogelijkheden voor het volgen van relevante trainingen en cursussen en te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling

MVIE is een plezierig bedrijf om voor te werken, waar sfeer en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Wij bieden ruimte voor eigen initiatieven. Verder bieden wij interessante opdrachten en klantomgevingen om je opdrachten uit te voeren.

Informatie en/of reageren:
Mail je CV, voorzien van een korte motivatie, naar j.koch@mvie.nl.
Wil je liever een brief schrijven, stuur deze samen met je CV naar: MVIE Audiovisuele Techniek BV, Postbus 258, 4140 AG  LEERDAM.

Wil jij je eventuele nieuwe collega's ontmoeten?

Ja ik wil graag kennismaken!