MVIE | Uw Narrowcasting Specialist

Wij kijken met u naar dé narrowcasting oplossing voor uw bedrijf.

Wat is narrowcasting?

Communiceren op afstand en toch dichtbij. Narrowcasting kan worden gebruikt om informatie uit te zenden op informatiezuilen of via moderne displays. Narrowcasting is dus dé oplossing voor iedereen die effectief wil communiceren met zijn gasten of klanten. Behalve voor bedrijven is narrowcasting ook uitermate geschikt voor sportscholen, ziekenhuizen, wachtruimten en alle andere locaties waar mensen langere tijd verblijven.

Narrowcasting kan dus heel breed worden ingezet om informatie over te brengen binnen uw bedrijf of vanuit uw bedrijf naar buiten toe.

geluidssystemen Ontdek de voordelen van narrowcasting

Informeren en wachttijd verzachten

Narrowcasting biedt u de ultieme `wachtverzachter` in de wachtruimte van huisarts, tandarts, ziekenhuis of fysiotherapiepraktijk. Bedien uw doelgroep effectief met informatie (openingstijden, noviteiten, wachttijden) en combineer een afspeellijst bijvoorbeeld met entertainment, nieuws, sportuitslagen en/of met een ticker. Ook een nummervolgsysteem behoort tot de mogelijkheden. 

Zoals gezegd zijn de mogelijkheden meer dan talrijk met narrowcasting software.

Omzet verhogen of ‘just for fun’

In een retailomgeving kunt u met een actief narrowcasting systeem eenvoudig inspelen op de wensen van uw klant. Toon bijvoorbeeld acties en aanbiedingen of promoot evenementen. Narrowcasting werkt omzetverhogend. Maar u kunt ook uw doelgroep vermaken met bijvoorbeeld nieuwsitems, een weerbericht of sportuitslagen.

Het is mogelijk om Narrowcasting te gebruiken voor interne communicatie met uw medewerkers of voor externe communicatie met verschillende doelgroepen. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Vermaak uw klanten en verhoog uw omzet!

Narrowcasting: de juiste informatie op de juiste plek

Referentieprojecten

Advies over uw narrowcasting mogelijkheden?

Call Now Button