+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

Vergaderen op afstand?

Videoconferentie

Videoconferenties ook wel videoconferencing is een moderne manier van vergaderen, waarbij niet iedereen direct in de vergaderzaal aanwezig is. Met moderne videoconferentie apparatuur zorgt ervoor dat u op afstand met uw klanten of medewerkers kunt communiceren in uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. Hierdoor kunt u overal vergaderen, ook als u of een van uw collega’s thuis of in het buitenland zit. Bij Mvie zijn wij inmiddels experts in state-of-the-art videoconferentie apparatuur en oplossingen. Breng de wereld dichtbij en bespaar op reiskosten.

Videoconferentiesysteem

Een videoconferentiesysteem kan niet meer ontbreken in uw vergaderzaal. Zeker wanneer u vaak vergadert met collega’s of relaties die niet altijd op dezelfde locatie kunnen zijn. Video-conferencing biedt veel voordelen:

  • het vergroot de effectiviteit
  • het bespaart reistijd
  • het bespaart kosten

Een videogesprek of videoconferentie starten is even eenvoudig als een telefoongesprek voeren. Bovendien kan het gewoon vanaf uw eigen werkplek of vanuit uw luie stoel! Zo hoeft u niet meer in de file te staan om op tijd bij een bespreking te zijn. En door de hoge kwaliteit van onze videoconferencing-apparatuur beleeft u een dergelijke vergadering alsof iedereen in dezelfde ruimte is. Tenslotte is het in sommige gevallen ook mogelijk om tijdens een videoconferentie data te delen met anderen.

Vragen over videoconferentie?