+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

Advies over videoconferenties?

Videoconferenties

Videoconferenties ook wel videoconferencing is een moderne manier van vergaderen, waarbij niet iedereen direct in de vergaderzaal aanwezig is. Met moderne videoconferentie apparatuur zorgt ervoor dat u op afstand met uw klanten of medewerkers kunt communiceren in uitstekendeĀ beeld- en geluidskwaliteit. Hierdoor kunt u overal vergaderen, ook als u of een van uw collega’s thuis of in het buitenland zit. Bij MvieĀ zijn wij inmiddels experts in state-of-the-art videoconferentie apparatuur en oplossingen. Breng de wereld dichtbij en bespaar op reiskosten.

Een videoconferentie systeem kan niet meer ontbreken in uw vergaderzaal, zeker wanneer u vaak vergadert met collega’s of relaties die niet altijd op dezelfde locatie kunnen zijn. Verder heeft videoconferencing nog andere voordelen:

  • het vergroot de effectiviteit,
  • het bespaart tijd i.v.m reizen,
  • het bespaart kosten.

Een videogesprek of videoconferentie starten is even eenvoudig als een telefoongesprek plegen. Bovendien kan het gewoon vanaf uw eigen werkplek of vanuit uw luie stoel! Zo hoeft u niet meer in de file te staan om op tijd bij een bespreking te zijn. En door de hoge kwaliteit van onze videoconferencing apparatuur beleeft u een dergelijke vergadering alsof iedereen in dezelfde ruimte is. Tenslotte is het in sommige gevallen ook mogelijk om tijdens een videoconferentie data te delen met anderen.

Advies rond uw videoconferentie vraagstukken?

Ja graag ik wil een afspraak!