+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

Vergaderen via internet

Vergaderen in de cloud

In een maatschappij waar steeds vaker internationaal zaken wordt gedaan, is videoconferentie een voordelig alternatief voor lange reizen. Helemaal nu de kwaliteit van beeld en geluid is toegenomen. Met videoconferentiesystemen kunt u sneller inspelen op veranderingen in de markt.

Voor videoconferentie is de cloudoplossing ideaal. Met behulp van de cloud kunt u verbindingen maken met elk apparaat. Het is een handig hulpmiddel, waarmee u de communicatie tijdens een meeting bevordert. Zo kunt u tijdens uw vergaderingen presentaties en alle soorten bestanden met elkaar delen.

Videoconferentiesoftware

Skype for Business is ideaal voor gebruik op de werkplek, laptop of op een mobiel apparaat. Met Skype for Business kunt u samenwerken met wie dan ook, waar dan ook en op elk apparaat. Hiermee kunt u overal ter wereld deelnemen aan vergaderingen. Tegelijkertijd profiteert u van de beveiliging en functionaliteit van Microsoft. Wilt u meer weten over de nieuwe manier van vergaderen? Vraag ons gerust om vrijblijvend advies.

Interesse in videoconferentie in de cloud?