+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

Advies over videoconferentie apparatuur?

Videoconferentie apparatuur

Wat heeft u allemaal nodig voor videoconferencing? Tijdens een videoconferentie maakt u gebruik van internet en video conferencing software en hardware. Voor een complete set van software en hardware heeft u een videoconferentie systeem nodig. Sommige systemen beschikken over een ingebouwde videocamera, maar meestal wordt er een losse camera (of webcam) aangesloten. De kwaliteit van het beeld wordt bepaald door de beschikbare bandbreedte.

Met videoconferencing wordt een videogesprek tussen verschillende locaties tot stand gebracht. Hierin zijn verschillende mogelijkheden:

  • een point to point verbinding, waarbij u 1 op 1 verbinding creëert tussen twee locaties
  • een multipoint verbinding, waarbij u meerdere locaties kunt uitnodigen voor een videoconference.

De juiste videoconferentie apparatuur

Onze videoconferentie systemen vergroten het gemak van de informatieoverdracht doordat ze erg gebruiksvriendelijk zijn. Ook kenmerkt onze videoconferencing apparatuur zich door een passend design. Gebruikersgemak en een eenvoudige bediening zijn een voorwaarde voor succesvol gebruik. Daarom zijn onze videoconferentie systemen erop gericht om het u gemakkelijk te maken om online samen te werken. Wij hebben zowel hardware als cloud oplossingen voor al uw videoconferentie wensen.

Wij zijn partner van Polycom en LifeSize, maar kunnen u ook andere systemen aanbieden. Wat belangrijk is, is dat het systeem aan uw wensen voldoet en past bij uw situatie. Vraag ons gerust om advies voor het juiste videoconferentie systeem!

Op zoek naar een passend advies rond videoconferentie apparatuur?

Ja graag ik wil een afspraak!