+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

Ervaar het gemak van videoconferentie

Hardware en software voor videoconferentie

Wat hebt u allemaal nodig voor professionele videoconferencing? Tijdens videoconferentie maakt u gebruik van internet, videoconferencing-software en videoconferencing-hardware. Voor een complete oplossing is een videoconferentiesysteem vereist. Sommige systemen beschikken over een ingebouwde videocamera, maar meestal wordt er een losse camera (of webcam) aangesloten. De kwaliteit van het beeld wordt bepaald door de beschikbare bandbreedte.

Met videoconferencing brengt u een videogesprek tussen verschillende locaties tot stand. Hierin zijn verschillende mogelijkheden:

  • een point-to-point-verbinding, waarbij u 1-op-1-verbinding creëert tussen twee locaties
  • een multipoint-verbinding, waarbij u meerdere locaties kunt uitnodigen voor een videoconferencing.

De juiste videoconferentie-apparatuur

Videoconferentiesystemen vergroten het gemak van de informatieoverdracht, doordat ze zeer gebruiksvriendelijk zijn. Ook kenmerkt onze videoconferencing-apparatuur zich door een passend design. Gebruikersgemak en een eenvoudige bediening zijn een voorwaarde voor succesvol gebruik. De videoconferentiesystemen die wij leveren zijn bedoeld om uw online samenwerking eenvoudiger te maken. Wij hebben zowel hardware als cloud-oplossingen voor al uw videoconferentie wensen.

MVIE is partner van Polycom en LifeSize, maar we bieden desgewenst ook andere systemen aan. Het is voor ons belangrijk dat het systeem uiteindelijk aan uw wensen voldoet en past bij uw situatie. Vraag ons gerust om advies voor het juiste videoconferentiesysteem.

Op zoek naar de juiste videoconferentie-apparatuur?