+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

Kwalitatieve videoconferentie

Vergaderen via videoconferentie

Het bijwonen van een vergadering was nog nooit zo makkelijk. Of u nu thuis bent, op kantoor bent of in de trein zit. Door middel van videoconferenties kunt u, waar en wanneer, met anderen vergaderen. Om optimaal met uw klanten en/of collega’s te communiceren, moet u kunnen vertrouwen op uitstekende kwaliteit in beeld en geluid. MVIE is gespecialiseerd in videoconferentie-oplossingen. Wij voorzien u van eerlijk advies, staan 100% voor onze oplossing en bieden u maximale service.

Vergaderen in de cloud

Videoconferentie in de cloud is tegenwoordig een zeer stabiele oplossing. Met behulp van de cloud kunt u verbindingen maken met vrijwel ieder apparaat. Het is een ideaal hulpmiddel om de communicatie tijdens een meeting te bevorderen. Zo kunt u tijdens uw vergaderingen op een eenvoudige manier presentaties en/of alle soorten bestanden met elkaar delen. MVIE beschikt over gekwalificeerd personeel. Op basis van onze jarenlange ervaring, reiken wij u graag de belangrijkste handvatten aan. Op basis hiervan vinden wij samen met u de juiste invulling.

Hardware en apparatuur

Met de juiste hardware vergroot u het gemak van de informatieoverdracht. MVIE kiest nooit voor de makkelijkste weg. Bovendien doen wij ook geen concessies in kwaliteit. U kunt erop vertrouwen dat wij u voorzien van professioneel advies. Naast de juiste apparatuur houden wij ook rekening met de gebruiksvriendelijkheid ervan. Onze videoconferentie-apparatuur kenmerkt zich door een passend design en veel functionaliteit. Met een kwalitatief hoogstaand AV-systeem komt u als spreker goed uit de verf.

geluidssystemen videoconferentie gemakkelijk gemaakt

Advies over videoconferentie binnen uw bedrijf?