+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

Kwalitatieve videoconferentie

Vergaderen via videoconferentie

Het bijwonen van een vergadering was nog nooit zo makkelijk. Of u nu thuis bent, op kantoor bent of in de trein zit. Door middel van videoconferenties kunt u, waar en wanneer, met anderen vergaderen. Om optimaal met uw klanten en/of collega’s te communiceren, moet u kunnen vertrouwen op uitstekende kwaliteit in beeld en geluid. MVIE is gespecialiseerd in videoconferentie-oplossingen. Wij voorzien u van eerlijk advies, staan 100% voor onze oplossing en bieden u maximale service.

Vergaderen in de cloud

Videoconferentie in de cloud is tegenwoordig een zeer stabiele oplossing. Met behulp van de cloud kunt u verbindingen maken met vrijwel ieder apparaat. Het is een ideaal hulpmiddel om de communicatie tijdens een meeting te bevorderen. Zo kunt u tijdens uw vergaderingen op een eenvoudige manier presentaties en/of alle soorten bestanden met elkaar delen. MVIE beschikt over gekwalificeerd personeel. Op basis van onze jarenlange ervaring, reiken wij u graag de belangrijkste handvatten aan. Op basis hiervan vinden wij samen met u de juiste invulling.

Hardware en apparatuur

Met de juiste hardware vergroot u het gemak van de informatieoverdracht. MVIE kiest nooit voor de makkelijkste weg. Bovendien doen wij ook geen concessies in kwaliteit. U kunt erop vertrouwen dat wij u voorzien van professioneel advies. Naast de juiste apparatuur houden wij ook rekening met de gebruiksvriendelijkheid ervan. Onze videoconferentie apparatuur kenmerkt zich door een passend design en veel functionaliteit. Met een kwalitatief hoogstaand AV-systeem komt u als spreker goed uit de verf.

geluidssystemen videoconferentie gemakkelijk gemaakt

Advies over videoconferentie binnen uw bedrijf?

Ja, ik wil een afspraak!