+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

Sound Masking

Wat is Sound Masking?

Sound Masking, ook wel geluidsmaskering genoemd, is de toevoeging van een subtiel geluid, vergelijkbaar met een ruissignaal, in een gezamenlijke (kantoor)omgeving. Het onopvallende achtergrondgeluid dempt omgevingsgeluiden, maar waarborgt tegelijkertijd de spraakverstaanbaarheid. Het resultaat: een comfortabele, productieve en plezierige werkomgeving.

geluidssystemen Ontdek de voordelen van narrowcasting

Vertrouwelijke of privégesprekken voeren

Tegenwoordig bevinden veel werkplekken zich in open ruimten. Die zijn op hun beurt vaak weer opgesplitst in kleine (zit)gedeelten. In deze ruimten ontstaat vaak een geluidsstroom, die van negatieve invloed kan zijn op de productiviteit, het stressniveau en de privacy van werknemers. Het Sound Masking-systeem is speciaal ontwikkeld voor werkplekken waar ook vertrouwelijke of privégesprekken worden gevoerd.

Verbeter de spraakverstaanbaarheid

Uiteindelijk verbetert u met Sound Masking uw algehele akoestische omgeving en waarborgt u de privacy van uw medewerkers en/of bezoekers. De spraakverstaanbaarheid verbetert en bovendien ondervindt u geen hinder van gesprekken van collega’s of anderen.

Narrowcasting: de juiste informatie op de juiste plek