+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

MVIE is uw Omroepinstallatie specialist

De beste omroepinstallaties vindt u bij MVIE Audiovisuele Techniek.

Omroepinstallatie

Een omroepinstallatie draait maar om één gegeven. U dient verstaanbaar te zijn voor uw klanten, gasten of bezoekers. Of het nu gaat over omroepinstallaties in openbare ruimtes, sportvelden, fabriekshallen of industriegebieden. Uiteindelijk dient de boodschap luid en duidelijk over te komen.

MVIE is uw specialist op het gebied van omroepinstallaties en heeft de laatste 20 jaar al honderden installaties opgeleverd.

Omroep combineren met ontruiming

Een ontruimingsinstallatie type A is gebaseerd op gesproken woord. Waar een omroepinstallatie al verstaanbaar dient te zijn is dit bij een ontruimingsinstallatie nog belangrijker. Het gaat tenslotte om noodsituaties. Betrouwbaarheid is hierin van levensbelang. Overal in gebouw of gebied dient het gesproken woord hoorbaar te zijn. Wij kunnen dit zowel indoor als outdoor voor u verzorgen. Voor outdoor situaties beschikken wij over luidsprekers die wel een kilometer kunnen overbruggen.

Omroepen naar verschillende zones

 Uw gebouw is vermoedelijk opgedeeld in verschillende afdelingen of ruimtes. Zo kunt u overwegen dat de omroepboodschap niet overal tegelijk is te horen. Via een eenvoudig bedienpaneel kunnen wij ervoor zorgen dat uw mededelingen efficiënt in de juiste zone hoorbaar zijn. Hiermee gebruikt u het omroepsysteem heel doelgericht.

Omroepmededeling automatiseren

Het automatiseren van omroepboodschappen is een andere efficiënte vorm van communicatie. Op gezette tijden informeert u bezoekers of klanten over de openingstijden of reclameboodschappen. In het geval van een industriële werkomgeving kunt u een pauzesignaal invoegen of wisseling van diensten. Via eenvoudige software kunt u alle berichten plannen die u wilt. Hieraan kunt u een origineel omroepsignaal toevoegen.

Advies met betrekking tot uw omroepinstallatie?