+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

Presteren door presenteren

Wij leveren en installeren presentatie oplossingen in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag

 

Optimaal presenteren

 

Draadloos presenteren is niet meer weg te denken uit de vergaderruimte van nu. Het is niet alleen makkelijk, maar bespaart ook een hoop ergernis. De wirwar aan bekabeling in het zicht die voorheen nodig was, om bijvoorbeeld een notebook aan te sluiten, is verleden tijd. Dankzij een moderne manier van presenteren gaat u beter presteren. Met één click toont u uw presentatie vanaf uw notebook, tablet of ander mobile device direct op uw presentatiescherm.

 

Zorgeloos presenteren

Presenteren anno nu werkt veelal volgens het Bring Your Own Device (BYOD)-principe. Of het nu gaat om een notebook, tablet of smartphone. Tegenwoordig kunt u vanaf ieder device eenvoudig verbinden met een display of projectiescherm. Door te kiezen voor een draadloos presentatiesysteem kunt u bovendien meer dan één presentatie tegelijk laten zien. MVIE heeft veel knowhow over Led-schermen en presentatie-apparatuur. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de installatiebranche.

Samenwerken verbindt

Wilt u tijdens een vergadering informatie uitwisselen en tegelijkertijd met een groep gebruikers op één beeldscherm werken? Met het juiste systeem verlopen uw creatieve processen efficiënter en bovendien wordt de interactie tussen de deelnemers vergroot. Kies voor een samenwerkingssysteem waarmee u tijdens een vergadering bijvoorbeeld informatie kunt verspreiden via een geïntegreerde cloud-voorziening. MVIE neemt u graag bij de hand. Samen vinden wij de juiste oplossing, waarmee u uw rendement verhoogt.

geluidssystemen

Meer weten over onze presentatie oplossingen?