+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

Advies over uw projectie-apparatuur?

  

De juiste projectie

U kunt projectie-apparatuur op diverse manieren inzetten om uw content over te brengen. Heeft u een presentatiekamer in uw bedrijf maar komt de boodschap niet goed over door de goedkope beamer die niet de meest nieuwe functies heeft of heeft u een entertainment kamer waarin de schermen net niet helemaal tot leven komen? De specialisten van MVIE bieden graag een oplossing op maat! 

Wij projecteren onze ervaring graag op u door middel van maatwerk. Samen met u vinden wij vrijwel altijd de meest geschikte projectie-oplossing. Wij weten onze weg in short-throw projectie, interactieve projectie, breedbeeld projectie, full HD-projectie en zelfs 4K-projectie. In iedere ruimte voelen wij ons thuis, van spreekkamer tot auditorium.

projectie apparatuur dat voldoet aan uw wensen

Short-throw projectie

Short-throw projectoren zijn gemaakt om op een korte afstand content op een beeldscherm te plaatsen. Deze projectoren zijn geschikt voor korte afstand projectie omdat er een speciale lens in verwerkt zit. Hierdoor kan de spreker niet meer in zijn eigen presentatielicht gaan staan. Deze projectoren zijn dus uiterst geschikt voor educatieve doeleinden en presentaties.

Interactieve projectie

De standaard beamer zorgt ervoor dat er een vast beeld geprojecteerd wordt op een scherm. Tegenwoordig is er echter steeds meer vraag naar een projector die interactief is en waarbij er dus geen extra digibord meer nodig is. Zonder moeite kan u met deze projector digitale aantekeningen maken en de computer besturen op elke achtergrond. Omdat de projector interactief is zal er veel meer leven in de content komen die er getoond wordt. Hierdoor zullen leerlingen meer aangetrokken zijn tot de les en kunnen ze meer betrokken worden.

Benieuwd hoe leerlingen makkelijker bij de les blijven? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar dit school digibord!

Breedbeeld Projectie

Het standaardformaat voor breedbeeld projectie is 16:9. Beamers kunnen een resolutie van 1280 x 720 pixels gebruiken voor breedbeeld. Hiermee kan u een heel scherp en mooi helder beeld verkrijgen op uw beeldscherm. De meeste camera’s, filmpjes op internet en alle films zijn uitgerust met deze resolutie. Met breedbeeld projectie kunt u eenvoudig deze content afspelen op breedbeeld formaat.

Full HD-projectie

Full HD is de resolutie die de meeste tv’s hebben in de gemiddelde huiskamer in Nederland. Full HD is 1080 pixels hoog en 1920 pixels breed, wat Full HD in totaal 2,07 megapixels geeft. Full HD-projectie is voor de gemiddelde Nederlander een standaardformaat en vaak een gewoonte om naar te kijken. Er is een optie die nóg scherper beeld kan geven, mits de resolutie wordt ondersteund. Deze vorm van projectie noemen we 4K-projectie.

4K-projectie

4K-projectie staat voor een zeer hoge 4K resolutie, namelijk 3.840 bij 2.160 pixels. Hiermee is 4K resolutie viermaal hoger dan Full HD-projectie. Dit betekent voor u als kijker dat het beeld meer pixels heeft en er daardoor dus meer details te zien zijn. Volledig nieuw is 4k resolutie niet; op bioscoopschermen wordt al jaren 4K resolutie geprojecteerd. Het grootste voordeel van 4K-projectie is dan ook dat u scherpere beelden ziet, mits de content die afgespeeld wordt ook deze 4K resolutie heeft. Wilt u een beamer kopen om uw presentaties te projecteren voor uw medewerkers of wilt u liever een 4K projector kopen om levensechte beelden over te brengen naar uw klanten? Samen met u vinden wij vrijwel altijd de meest geschikte projectie oplossing, want MVIE voelt zich in iedere ruimte thuis.

Uw content projecteren, maar u weet niet waar op? Kijk dan eens bij onze professionele displays of andere audiovisuele middelen. Elk project heeft dus zijn eigen bijzonderheden en zo ook úw project. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het onze specialisten!

Referentieprojecten

Park Plaza Utrecht

Park Plaza Utrecht

Gemeente Lopik

Gemeente Lopik

Kerkelijk centrum ’t Kruispunt IJsselstein

Kerkelijk centrum ’t Kruispunt IJsselstein

Cyclus Gouda

Cyclus Gouda

Heerenlanden College Leerdam

Heerenlanden College Leerdam

APM Terminals Rotterdam

APM Terminals Rotterdam

WOW in Hendrik-Ido-Ambacht Park Langesteijn

WOW in Hendrik-Ido-Ambacht Park Langesteijn

Art’otel Amsterdam

Art’otel Amsterdam

Gouds Groenhovenbad Gouda

Gouds Groenhovenbad Gouda

IMABO Nieuwegein

IMABO Nieuwegein

Reformatorisch Dagblad Apeldoorn

Reformatorisch Dagblad Apeldoorn

Albert Schweitzer Ziekenhuis Dordrecht

Albert Schweitzer Ziekenhuis Dordrecht

Gemeentehuis Laren

Gemeentehuis Laren

Ziggo Dome Amsterdam

Ziggo Dome Amsterdam

GeoFort Herwijnen

GeoFort Herwijnen

Ter Spegelt Eersel

Ter Spegelt Eersel

The Hague Airport Rotterdam

The Hague Airport Rotterdam

Advies rond uw projectie-vraagstuk?