06-09-2019

De Sonos Move  is de eerste draagbare Bluetooth-speaker van dit merk.  De Move  weegt 3 kilo en is weer- en schokbestendig.  Deze speaker kan in  een basisstation opgeladen worden en gaat vervolgens 10 uur mee op de accu. De Move  is voorzien van twee digitale versterkers, een tweeter en een midwoofer. Daarnaast heeft hij vier microfoons voor stembediening en ‘automatische Trueplay-tuning’.  Hiermee luistert de speaker naar de omgeving om het geluid daarop af te stemmen. Als de gebruiker met de speaker uit een kamer naar buiten loopt, zal de audio daaraan aangepast worden.

 Je kunt de Move ook als gewone Sonos-speaker gebruiken in je Wifi omgeving en hij kan ook aan een andere Sonos-speaker gekoppeld worden voor stereogeluid.

De Sonos One SL is de vervanger van de Sonos Play:1.
Deze speaker breidt het ecosysteem verder uit met de prestaties van de Sonos One, maar zonder ingebouwde microfoons.  De One SL heeft twee afgestemde D-klasse versterkers en beschikt eveneens over de oorspronkelijke Trueplay-tuningtechnologie van Sonos.
Deze smart speaker is te gebruiken samen met de Sonos One of met een andere One SL in dezelfde kamer als paar, voor gedetailleerd stereogeluid, of als achterspeakers in een home cinema-opstelling met de Sonos Playbar, Playbase of Beam.  De One SL is vanaf 12 september verkrijgbaar voor 199 Euro.

Sonos Port is de opvolger van de Connect en maakt het voor Sonos-gebruikers mogelijk om naar een stereo of receiver te streamen. Port moet een rijker geluid produceren en het soundplatform van Sonos uitbreiden naar traditionele home-audioapparatuur. Port beschikt over een vernieuwede converter die digitaal naar analoog omzet, en een 12V-trigger die automatisch een versterker inschakelt als de Sonos-app daartoe opdracht geeft.  Als de Port draadloos is verbonden met slimme apparaten kan content eenvoudig  worden bediend via AirPlay2 en de stembediening van Google Assistant.

Natuurlijk zijn deze nieuwe Sonos producten te bestellen bij MVIE.

Share This