Beeld en Geluid in het Onderwijs

Professioneel Beeld en Geluid in Scholen

MVIE Audiovisuele Techniek is een vakbekwaam audiovisueel installatiebedrijf dat voor onderwijsinstellingen veel meer doet dan installeren alleen. Ook het feitelijke ontwerpen en het nauwgezet onderhouden van professionele audiovisuele systemen zijn bij ons in uiterst deskundige handen.

Wij kunnen u over het gehele traject van dienst zijn, van ontwerp via advies en installatie tot en met onderhoud. Daarbij draait alles om maatwerk en staat u als klant centraal in onze service.

MVIE biedt tal van audiovisuele oplossingen die niet meer weg te denken zijn uit de moderne onderwijsinstelling. Bijvoorbeeld omroep- en lestijdsignaleringssystemen met keuze uit verschillende geluidsignalen of gesproken boodschappen om begin- en eindtijden van lessen aan te geven. Om leerlingen, studenten en docenten optimaal te informeren over bijvoorbeeld roosterwijzigingen en lokaalbezetting levert MVIE moderne public display systemen. Deze kunt u met behulp van gebruiksvriendelijke software eenvoudig up-to-date houden.

Wilt u meer weten over audiovisuele oplossingen voor het onderwijs?

Call Now Button