08-07-2021

Wat gaat er gebeuren?

Er vindt een update plaats aan het hardware platform van signage control. Het wordt in 2 stappen geüpdatet, zodat u een nog betere ervaring krijgt!

Waarom?

Er komen steeds meer gebruikers op het platform en daarmee is er ook meer hardware die via de achterkant updates moet krijgen en waarop synchronisaties worden gedaan bij het updaten van afspeellijsten. Dit betekent meer belasting op de server en om hem optimaal te blijven laten presteren, moesten er wat verbeteringen worden doorgevoerd.

Wat merk jij er van?

Op 13 juli  en 15 juli tussen 21:00 uur en 21:30 uur zal de hardware server niet beschikbaar zijn om content te synchroniseren. Dit betekent dat u geen nieuwe updates kunt doorvoeren op het scherm gedurende deze periode. U kunt tijdens deze ‘downtime’ wel in uw account om bijvoorbeeld fragmenten aan te maken en afspeellijsten klaar te zetten en, nog belangrijker, de content op het scherm blijft gewoon afspelen (er zullen alleen even geen nieuwe updates van nieuws en andere content opgehaald worden).

Na 21:30 op deze dagen kunt u de synchronisatieknop weer gebruiken in uw account en in de nacht vindt de standaard synchronisatie plaats die de nieuwe content ophaalt. 

Excuses voor het eventuele ongemak! Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

📞 | 088 5 333 111

Share This