23-02-2021

Dit is het nieuwe Sportfondsen Sportiom in ’s-Hertogenbosch.

In opdracht van Sportfondsen hebben MVIE en BetuwTech gezamenlijk de handen ineen geslagen dit fantastische sportcomplex te voorzien van de meeste uit het oog springende audiovisuele installatie.

Het subtropisch zwembad Aquafun is volledig verbouwd tot het gaafste pretbad van de regio en misschien wel van Nederland! MVIE zorgde voor een complete beleving in beeld en geluid van achtergrondmuziek tot aqua dance event en het weergeven van diverse content, clips en entertainment.

Kluts is de naam van het nieuwe pannenkoekenrestaurant met 135 zitplaatsen, dat gevestigd is in het centrum van het pand. Ook hier heeft MVIE gezorgd voor de fijnste weergave van geluid.
Daarnaast zijn er twee ultramoderne vergaderzalen gerealiseerd voor o.a. bedrijven die een ‘heisessie’ willen combineren met bewegen, plezier en vitaliteit. Voor deze vergaderzalen heeft MVIE de meest up-to-date videoconferentie oplossingen toegepast.

Momenteel wordt de entree getransformeerd naar een kleurrijke ruimte met een open receptie en horecavoorziening. Naar verwachting is de entree eind mei 2021 gereed.

MVIE is trots op deze samenwerking en feliciteert Sportfondsen.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de video hier.

Wilt u meer weten over een Audiovisuele Inrichting voor uw sportcomplex? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

 

Share This