16-03-2020

Het Coronavirus (COVID-19) heeft inmiddels een grote invloed op de volksgezondheid maar ook zakelijk merkt inmiddels iedereen dat de impact erg groot aan het worden is. Via dit bericht willen wij u informeren over de waarborging van de continuïteit van MVIE alsmede de maatregelen die we hebben genomen. Elke bedrijfstak heeft zo zijn eigen uitdagingen op dit gebied en moet ingewikkelde keuzes maken. U wilt er als bedrijf uiteraard alles aan doen om de kans op besmetting onderling zo klein mogelijk te maken. Toch is het niet in alle gevallen mogelijk om persoonlijk contact volledig te vermijden.

MVIE houdt de situatie voortdurend nauwlettend in de gaten en wij zullen onze maatregelen hierop afstemmen met als uitgangspunt de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, relaties en leveranciers. Dit houdt in dat wij vanaf heden zoveel mogelijk medewerkers vanuit huis laten werken, uiteraard om persoonlijke redenen maar ook omdat wij hen juist heel hard nodig hebben om de continuïteit van onze dienstverlening op hoog niveau te houden.

MVIE heeft de volgende maatregelen genomen:

 1. Wij houden de adviezen van het RIVM scherp in de gaten.
 1. Onze dienstverlening is en blijft geheel gewaarborgd:
  – Ons kantoor is en blijft vooralsnog open.
  – Ons personeel blijft gewoon inzetbaar. Een deel van onze medewerkers werkt vanaf hun huisadres.

  3. Onze planner vraagt na of er nog specifieke afspraken gelden binnen de bedrijfspanden van onze relaties, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

  4. Klantafspraken en interne overleggen gaan voornamelijk telefonisch of via videoconferentie.

  5. Op ons kantoor hebben wij extra hygiëne maatregelen getroffen.

 1. MVIE houdt zich ook buiten kantoor aan de voorgeschreven hygiëne maatregelen.
 1. MVIE neemt geen deel aan evenementen en wij hebben onze eigen evenementen geannuleerd.

Op deze manier doen wij er alles aan om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen en om u als relatie optimaal te kunnen blijven ondersteunen.

Door de technieken van tegenwoordig kunnen we ervoor zorgen dat wij ook in deze periode bereikbaar zijn zoals u van ons gewend bent. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als MVIE u ergens anders mee van dienst kan zijn.

Team MVIE Audiovisuele Techniek

Share This