30-07-2019

Al enige tijd is er een samenwerking tussen MVIE en de Odyssey Hotel Group en voorziet MVIE diverse hotels van hoogwaardige geluidsinstallaties van Bose Professional. 

Als eerste zijn we gestart met Tribute by Portfolio -het Slaakhuys, de voormalige lobby en redactiekantoren van het vroegere dagblad het Vrije Volk.  Een luxe boutiquehotel, met 74 hotelkamers en een restaurant/bar van internationale allure. Tribute by Portfolio is een luxe hotelformule van de Marriott Hotels, waarbij elk hotel onder het label uniek is. 

In april jl. werd het Moxy Aiport Kelsterbach hotel geopend. Dit prachtige hotel, waar gemak en comfort centraal staan, dient als uitgangsbasis voor de zakelijke reiziger of de liefhebber van het Rijn-Main gebied. De lobby ademt een atmosfeer waar je je meteen thuis voelt. 

Voor beide hotels bracht MVIE advies uit voor een geluidssysteem en verzorgde de levering, installatie, inbedrijfstelling en het finetunen. De bar, lounge, entree en fitness werden voorzien van luidsprekers, gekoppeld aan het Bose ControlSpace multi-zone systeem. 

Share This