Interactieve schermen zijn een mooie aanvulling in uw presentatie- vergader- of trainingsruimte. Het gaat hier om uitstraling, afmeting en natuurlijk de randapparatuur. U kunt eenvoudig uw notebooks, tablets of smartphone verbinden met het scherm en zo informatie delen. Maar ook complexere schakelingen zoals het beeldscherm inschakelen via een wandpaneel behoort tot de mogelijkheden.

MVIE adviseert, levert en installeert ook touchscreen monitoren. Met een touchscreen profiteert u zowel van al het goede van een LED display als van het beste van een interactief whiteboard (digibord).  Afhankelijk van wat u verwacht en wenst kunnen wij u helpen bij de juiste keuze.

Wij hebben verschillende formaten interactieve schermen van diverse A-merk touchscreen displayfabrikanten in ons touchscreen assortiment.

  • Touchscreen onderwijs
    Touchscreen monitoren bieden bijzondere dynamiek en extra interactiviteit tijdens lessen en trainingen, waardoor deze leuker worden om te volgen, maar ook om te geven.
  • Touchscreen monitor voor vergaderingen en presentaties
    Vergaderen en presenteren met een touchscreen display is bijzonder efficiënt, inspirerend en impactvol. Denkt u eens aan de voordelen van het maken van aantekeningen direct op het scherm. Simpel met uw vinger of digitale pen! Op dezelfde manier kunt u tekst verwerken, gemaakte wijzigingen direct opslaan, e-mailen of printen en/of surfen over het internet.
  • Touchscreen voor interactieve narrowcasting
    Door de touchscreen technologie te combineren met de technologische ontwikkelingen op het gebied van narrowcasting wordt een platform gecreëerd met aantrekkelijke mogelijkheden en toepassingen. Denk aan social media integratie, routing in gebouwen of het openbaar vervoer. Toepassingen die zijn gebaseerd op informatie uit databases, die getoond moet worden op een specifiek moment voor een specifieke doelgroep.
Share This