18-12-2019
Wat is Green Audio Power?

Green Audio Power is een geregistreerd handelsmerk van Powersoft Audio en staat gelijk aan de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.
Als fabrikant van professionele eindversterkers wordt nauwlettend aandacht besteed aan de ontwikkeling van producten die energieverbruik kunnen minimaliseren.
Middels uitgebreide rekenmodellen kunnen besparingen ten opzichte van versterkers van andere merken worden aangetoond. Powersoft is hier met recht trots op.
Sinds het bestaan van Powersoft speelt energiebesparing een belangrijke rol in de ontwikkeling van producten en technologieën. Deze mindset zit in het DNA van het bedrijf.
Het belang van om energiezuinige producten te ontwikkelen neemt sterk toe, wanneer ook gekeken wordt naar de huidige status van het broeikaseffect en de stijgende kosten van producten op basis van aardolie.

Powersoft Audio is gericht op creativiteit, innovatie, passie en belichaamt hiermee de Italiaanse ambitie om uit te blinken. Met onze passie voor professioneel beeld en geluid, passen de versterkers van dit merk uitstekend binnen het aanbod van MVIE. Voor meer informatie klik hier.

Share This