25-03-2021

In samenwerking met de technische dienst van de Technische Unie hebben wij een nieuwe geluidsinstallatie geïnstalleerd in het distributiecentrum van de TU in Alphen aan den Rijn.
Het distributiecentrum van de TU, met een oppervlakte van zo’n 55.000 m², opereert 24/6. Het geluidssysteem zal meer werkvreugde opleveren voor de magazijn medewerkers. Daarnaast kan er selectief omgeroepen worden in de verschillende zones en kunnen boodschappen automatisch worden gegenereerd. ALC (Automatic Level Control) zorgt er voor dat het volume uit de luidsprekers automatisch wordt afgestemd op het omgevingsgeluid. De voornaamste reden van de vervanging van het huidige systeem was de geluidskwaliteit. Het nieuwe systeem bestaat uit een combinatie van luidsprekers van Biamp, Powersoft Dante versterkers en aansturing met CUE en de Bose ControlSpace.

Met dit project zijn we reeds in 2019 gestart, de vervanging en integratie is tussen de 24/6 logistieke bewegingen van de Technische Unie door uitgevoerd, en onlangs naar tevredenheid afgerond.

Ook op zoek naar meer werkplezier voor uw medewerkers? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Share This