Tijdens de ISE presenteerde ons premium luidsprekermerk Fohhn Audio haar nieuwste technologie op het gebied van audiodistributie. Genaamd Fohhn AIREA.

Vandaag de dag wordt er steeds meer  van geluidssystemen verwacht. Op de eerste plaats moeten ze natuurlijk perfecte audioresultaten leveren. Daarnaast zijn een eenvoudige en flexibele installatie en mooie vormgeving, eveneens vereisten. Deze vragen hebben de Fohhn engineers ertoe geïnspireerd de audiotechnologie opnieuw te evalueren en nieuwe en innovatieve ontwikkelingen toe te passen. Fohhn Airea is een intelligent luidsprekerconcept speciaal ontwikkeld voor een kwalitatief hoge, flexibele én toekomst- gerichte geluidsversterkingsapplicatie. Het innovatieve Airea systeem is gebaseerd op state-of-the-art luidsprekers met geïntegreerde digitale versterkers en DSP-technologieën (digitale signaal processing). De luidsprekers worden aangesloten op speciaal ontworpen netwerkvoedingen en de bekabeling wordt gedaan middels standaard cat.5 netwerkbekabeling.

MVIE paste het AIREA systeem in november al succesvol toe in het gerealiseerde project Kloostertuin Brakkenstein te Nijmegen. Hierover volgt binnenkort een uitgebreide casestudy.

> Lees meer over Fohhn AIREA  

Share This