Draadloos Presenteren | Altijd en overal

MVIE kijkt met u naar dé oplossing voor uw bedrijf

Gedoe met kabels is verleden tijd

Draadloos presenteren is de uitkomst. Geen stress meer over de juiste of beschadigde kabel, de juiste verloopstekker of ‘werkt mijn laptop wel op dit systeem?’ door de Barco Clickshare – hét draadloze presentatiesysteem! De Barco ClickShare CX-20, CX-30 en CX-50 zijn geschikt voor het eenvoudig en probleemloos verbinden van uw device met een display of projectiescherm. Draadloos presenteren werkt tegenwoordig veelal volgens het Bring Your Own Device (BYOD)-principe. Of het nu gaat om een notebook, tablet of smartphone. Door te kiezen voor een draadloos presentatiesysteem van MVIE bij het inrichten van uw vergaderruimte, kunt u bovendien meer dan één presentatie tegelijk streamen in Full-HD. 

Veilig draadloos presenteren

De draadloze verbinding van het draadloze presentatiesysteem is altijd goed beveiligd door middel van een versleuteling en WPA2-authenticatie. Hierdoor worden de gepresenteerde beelden ontoegankelijk gemaakt voor derden. Bij het tonen van vertrouwelijke informatie hoeft u zich dus geen zorgen te maken over eventuele beveiligingslekken. 

Met de draadloze presentatiesystemen van MVIE presenteert u dus voortaan compact, veilig en mobiel zonder enige ergernis. Met één druk op de knop staat het beeld van uw eigen device centraal.

Referentieprojecten

Advies over Draadloos Presenteren?

Call Now Button