Digitale Receptie | GoBright Visit

Een professioneel en warm welkom voor al uw bezoekers. MVIE biedt met GoBright een gebruiksvriendelijke oplossing. Of u nu een drukke receptie of een onbemande lobby heeft, met GoBright Visit worden uw gasten onmiddelijk welkom geheten. Via een slimme beheermodule weet u altijd wie er in uw gebouw aanwezig zijn of op bezoek zijn geweest. Het registratieproces is geheel aan te passen aan de huisstijl van uw organisatie. Logo, kleur, teksten, invulvelden zijn zelf te configureren en een badge kan desgewenst met foto en logo worden geprint.

De software kan gebruikt worden bij meerdere vestigingen en kan gekoppeld worden aan Microsoft Office365 en Google G Suite. Ook een koppeling met een eigen toegangscontrolesysteem is optioneel realiseerbaar.

– Versnel de doorstroming van personen aan de receptie

– Verkort de wachttijd

– Stimuleer een punctuele verschijning

GoBright Visit is een oplossing voor digitale bezoekersregistratie en check-in, waarmee zowel voorregistraties als zelfregistraties van bezoekers mogelijk zijn. Gebruik één of meer Visit-schermen in uw ontvangstruimte, afhankelijk van het aantal bezoekers dat u per dag ontvangt.

– AVG wetgeving

– Onmiddelijke kennisgeving

– Realtime overzicht

– Intuïtief plug and play

– Diverse integraties

Op zoek naar een audiovisuele oplossing? Neem dan contact op.

 

📞 | 088 5 333 111

Share This
Call Now Button