Samsung onthulde tijdens de Consumer Electronics Show haar nieuwste product ‘de FLIP’, een 55-inch digitaal whiteboard met 4K-resolutie. Met dit digitaal whiteboard van Samsung kan eenvoudig worden gewisseld (geflipt) tussen een portrait of landscape weergave. FLIP is ontworpen voor professioneel gebruik in vergaderruimtes en wordt geleverd met een handig in hoogte verstelbare standaard op wieltjes. Samsung maakt gebruik van een eigen besturingssysteem en software die o.a. notities, foto’s en andere scenario’s voor samenwerking probleemloos ondersteunen. Ideaal voor de moderne kantoor inrichting en voor flexplekken!

Digitaal whiteboard van Samsung

Samsung’s FLIP is voorzien van draadloze connectie, USB-, PC- en mobiele poorten, zodat je vrijwel elk apparaat op het scherm kunt aansluiten. Vice versa kunt u eenvoudig de inhoud van het scherm delen met andere pc’s, smartphones en tablets. Er kunnen maximaal vier mensen gelijktijdig op het scherm tekenen met een stylus of met hun vingers. Dankzij geïntegreerde vergadersoftware wordt inhoudelijke informatie in een centrale database opgeslagen en/of gefaciliteerd.

Handig digibord voor vergaderingen en flexplekken

Het digitaal whiteboard van Samsung past bij een modern en flexibel bedrijf. Het verrijdbare bord maakt van elke ruimte makkelijk een vergaderruimte. Soms is de aanpak van besprekingen niet optimaal en heeft niet elke medewerker zijn mening kunnen geven. Het samsung bord stimuleert de medewerkers om creatieve ideeën te bedenken en aan te dragen. Ze kunnen namelijk hun eigen content makkelijk op het scherm laten verschijnen en er kunnen notities aan worden toegevoegd. Achteraf kunnen sessies natuurlijk worden opgeslagen, inclusief aantekeningen.

Met de FLIP gaat Samsung de concurrentie aan met Microsoft’s Surface Hub en Google’s Jamboard. Deze bieden beide grootformaat whiteboards aan. Samsung gaat later deze maand de FLIP to Business introduceren, maar op dit moment is er nog weinig bekend over beschikbaarheid of verkooptarieven.

Bij MVIE kunt u de FLIP voor een demo reserveren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Share This