+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

Samsung onthult vandaag tijdens de Consumer Electronics Show haar nieuwste product ‘de FLIP’, een 55-inch digitaal whiteboard met 4K-resolutie, waarmee eenvoudig kan worden gewisseld (geflipt) tussen een portrait of landscape weergave. FLIP is ontworpen voor professioneel gebruik in vergaderruimtes en wordt geleverd met een handig in hoogte verstelbare standaard op wieltjes. Samsung maakt gebruik van een eigen besturingssysteem en software die o.a. notities, foto’s en andere scenario’s voor samenwerking probleemloos ondersteunen.

Digitaal whiteboard van Samsung

Samsung’s FLIP is voorzien van draadloze connectie, USB-, PC- en mobiele poorten, zodat je vrijwel elk apparaat op het scherm kunt aansluiten. Vice versa kunt u eenvoudig de inhoud van het scherm delen met andere pc’s, smartphones en tablets. Er kunnen maximaal vier mensen gelijktijdig op het scherm tekenen met een stylus of met hun vingers. Dankzij geïntegreerde vergadersoftware wordt inhoudelijke informatie in een centrale database opgeslagen en/of gefaciliteerd.

Met de FLIP gaat Samsung de concurrentie aan met Microsoft’s Surface Hub en Google’s Jamboard, beide grootformaat whiteboards. Samsung gaat later deze maand de FLIP to Business introduceren, maar op dit moment is er nog weinig bekend over beschikbaarheid of verkooptarieven.

Binnenkort is de FLIP bij MVIE voor een demo beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Share This