+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

Op 8 november 2018 kreeg architect Maarten Terberg uit handen van jurylid Vincent Kompier de prijs voor Kantoorgebouw van het Jaar 2018.

Voor de opdrachtgever, Technisch Beheer Nederland,  is transparantie één van de kernwaarden. Het ontwerp van hun nieuwe kantoorgebouw, genaamd De Curve, was daar dan ook op gebaseerd. Binnen het bedrijventerrein is het kantoor een voorbeeld voor zijn omgeving, zowel qua eigentijdse architectuur als duurzaamheid. De volledig glazen gevel maximaliseert zicht en lichttoetreding. Ook aan energiebesparing is gedacht. Het gebouw wekt volledig zijn eigen stroom op door zonnepanelen. Het mos-sedumdak zorgt voor betere infiltratie van het regenwater. CO2 gestuurde zone-luchtbehandeling en aanwezigheidsdetectors voor de verlichting zorgen ervoor dat er geen energie verspild wordt
In dit gebouw zijn onder andere Technisch Beheer Nederland (TBN), ITSupervision, Anna Bel, Vereniging Rob en Pitcrew gevestigd.

MVIE feliciteert de trotste gebouweigenaar Edwin Dullaart met deze Award en is er trots op een bijdrage te hebben geleverd aan de realisatie van dit bijzondere project.
Wij hebben in De Curve verschillende meeting rooms ingericht met presentatie screens en draadloze connectie tussen mobile devices en screens door tussenkomst van Kramer VIA. De entree is voorzien van een narrowcasting display welke naast het welkom heten van gasten, dienst doet als way-finder en voorziet in informatie over weer, verkeer en het openbaarvervoer.

Share This