Een speaker die zorgt voor een optimaal geluid over 100 meter? Het Amerikaanse Community Professional heeft een speciale luidsprekerlijn ontworpen. De Community Professional R-Serie zorgt voor een ultieme muziekbeleving en voor een duidelijke spraakverstaanbaarheid. De speakers overbruggen probleemloos een afstand van 100 meter, zonder in te boeten op de geluidskwaliteit.

Community Professional, R-Serie

De speciale bouw van deze Community Professional R-Serie zorgt voor een enorm bereik, een overtuigende muziekweergave en heldere spraakverstaanbaarheid. De behuizing is bestand tegen vorst, kou, wind en regen. Door te zorgen voor montage op tactische plaatsen binnen uw accommodatie, realiseert u een perfecte weergave over het gehele veld. Uiteraard zonder overlast voor de woonwijk achter uw accommodatie. De speakers zijn o.a. toegepast in de stadions van Mineirao, Sao Paulo en Amazonia tijdens het WK-voetbal in Brazilië. Inmiddels heeft de ‘voetbalspeaker’ ook zijn primeur beleefd in Nederland. De Oost-tribune van Telstar en sportcomplex De Ebbenhorst van Sparta Nijkerk zijn voorzien van deze noviteit. Ook het bekende Thialf IJsstadion in Heerenveen maakt gebruikt van deze speaker, dus ook indoor staat hij zijn mannetje.

Community Professional, R-serie Outdoor

Naast sportaccommodaties is de R-Serie ook geschikt voor industriële outdoor toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan communicatie op afstand in het havengebied of ontruimingsmededelingen in de offshore. Het grote bereik zorgt voor een breed toepassingsgebied. Wilt u meer informatie of graag uw specifieke wensen met ons doornemen?  Neem dan contact op met MVIE.

 

 

Share This