Mircofoon met box

Hebt u behoefte aan een microfoon waarmee u kunt gooien? Dan is de Catchbox microfoon écht iets voor u. Dit is namelijk de eerste draadloze microfoon ter wereld waarmee het kan. De innovatieve gooi microfoon, in de vorm van een kubus, vindt eenvoudig zijn weg door uw publiek. De zachte kubus met ingebouwde microfoon is niet alleen een functioneel, maar ook een leuke toevoeging. Op zoek naar evenement ideeën? De box met microfoon kan uitstekend worden toegepast bij uw congres, seminar, vergadering of bruiloft.  Als gastheer/-vrouw hoeft u niet meer met een microfoon naar een spreker toe te lopen. Een spreker hoeft ook niet naar een microfoon ergens in de zaal te lopen. U kunt voortaan gewoon de Catchbox Microfoon naar elkaar toegooien. Een leuke en snelle manier van communiceren, helemaal van nu! Enerzijds creëert u hiermee een losse ongedwongen sfeer. Anderzijds moeten de deelnemers bij de les blijven, want de kubus microfoon kan zomaar ineens op hen afkomen.

Catchbox microfoon in eigen kleuren en ontwerp

De Catchbox microfoon is verkrijgbaar in 3 kleuren (blauw, groen en oranje). Voor een geringe meerprijs kunt u ook een eigen kleur kiezen, bijvoorbeeld uw bedrijfs- of lievelingskleur. Wilt u de Catchbox microfoon helemaal een eigen ‘look and feel’ geven en in uw eigen bedrijfskleur of met uw logo bestellen? Informeer dan bij MVIE naar de mogelijkheden voor deze microfoon met box.

Actieve auto mute

U hoeft niet bang te zijn dat er vreemde geluiden over de speakers klinken, als u de  microfoon box naar iemand anders gooit of wanneer deze per ongeluk op de grond valt. De zachte kubus microfoon voelt namelijk automatisch aan wanneer deze beweegt en schakelt dan naar een mute (geheel stille) stand. Met de Catchbox microfoon Pro kunt u uw professionele ontvanger ombouwen tot een ware Catchbox. De module functioneert uitstekend met de ontvangers van Beyerdynamic. De Pro-module biedt een perfecte werking tijdens uw evenement. Let op! Standaard wordt deze geleverd zonder zender of ontvanger.

Kenmerken van deze gooi microfoon

De gooibare microfoon box is een leuke ijsbreker, die zorgt voor extra interactie tijdens een evenement.

  • Geschikt voor 1 – 2.000 personen.
  • Maximale draadloze afstand is ± 90 meter.
  • De zender gaat ongeveer 20 uur mee op de batterijen.

 De kubus microfoon eschikt voor draadloze zenders van o.a.: Beyerdynamic, Shure, Sennheiser en AKG

Meer informatie over de gooi microfoon? Neem gerust contact op.

Op zoek naar meer draadloze oplossingen? Kijk eens bij draadloos presenteren.

Wilt u weten hoe de Catchbox Mircofoon gebruikt wordt als gooibare microfoon? Bekijk hieronder het filmpje over de box met microfoon.

> MVIE, uw Catchbox partner!

Share This