GoBright Room Booking is een online reserveringssysteem, waarmee u zeer eenvoudig een beschikbare en passende ruimte zoekt, vindt  en reserveert. Bijvoorbeeld voor een overleg met een collega, een meeting met het hele team, een bespreking op het hoofdkantoor of een demonstratie in de showroom. De automatische koppeling met uw Exchange, Outlook en/of Office 365 applicatie zorgt voor een maximale efficiëntie van dit online reserveringssysteem. Bovendien hangt er bij iedere ruimte een interactief display voor nog meer functionaliteiten!

Voordelen van online reserveringssysteem GoBright

Voordelen: Altijd en overal vandaan te benaderen. Snel en eenvoudig zoeken en boeken. Reserveringen staan direct in uw eigen agenda. Direct inzicht in de status van een ruimte. Voorkomt zoektochten door het gebouw.

Dankzij de unieke app is GoBright overal dichtbij. Het is uw eigen assistent die u altijd bij u heeft. Vanuit de trein even checken welke ruimtes nog beschikbaar zijn? Alvast een ruimte boeken terwijl u nog thuis zit? Of tijdens de vergadering zelf een half uurtje verlengen? Met de GoBright app is het allemaal in no time geregeld.

Interactieve displays bij GoBright

Op het interactieve display ziet u aan de kleur van de LED-verlichting in één oogopslag of de ruimte vrij (groen) of bezet (rood) is. Het display geeft aan hoelang de ruimte nog gereserveerd staat.
Gaat u eerder de vergadering uit of bent u juist eerder of later klaar?  Geen probleem, u stopt of verlengt uw reservering (indien mogelijk uiteraard) binnen een paar seconden.

Ontvang uw klanten, gasten en personeel met een professioneel overzichtsscherm en verminder zoektochten door het gebouw. Via de GoBright Wayfinder is in één oogopslag te zien waar de ruimtes zich in het gebouw bevinden en welke reserveringen er gepland staan.

> Meer informatie? Neem contact op met MVIE. 

Share This
Call Now Button