Bose EdgeMax EM180 en EM90

De monteurs van MVIE zijn enthousiast over de nieuwe Bose inbouwluidsprekers: EdgeMax. Deze zijn voorzien van de gepatenteerde Bose PhaseGuide-technologie, waarmee je in een handomdraai een unieke kamervullende dekking creëert. Het ruimtelijke effect is fascinerend. Bovendien is de geluidskwaliteit beter dan die van traditionele inbouwspeakers. De nieuwe modellen zijn speciaal ontworpen voor montage in hoeken en op muren. Vanuit hier vullen ze kamers tot zo’n 20 meter breed. Vanwege hun unieke design en consistente dekking patroon, bereikt u met minder luidsprekers toch een efficiënt geluid. Bovendien zijn de Bose inbouwluidsprekers ontworpen om de verstaanbaarheid van spraak te vergroten. In combinatie met de full-frequentie respons voor muziek zijn ze ideaal voor commerciële, industriële en institutionele toepassingen. Kortom: een klinkend eindresultaat.

Bose inbouwluidsprekers: 2 modellen

De Bose EdgeMax luidsprekers zijn verkrijgbaar in twee verschillende modellen. De Bose EdgeMax EM90-modellen bieden 90-graden horizontale dekking en zijn ideaal voor ‘inceiling’ montage. De Bose EdgeMax EM180 modellen hebben, zoals de naam al doet vermoeden, een dekking van 180-graden. Beide modellen zijn voorzien van 75-graden asymmetrische verticale dekking, die is geoptimaliseerd voor plafondhoogten van zo’n 2 tot ± 6 meter.

Eigenschappen van de Bose EdgeMax inbouwluidsprekers:

 • PhaseGuide-technologie zorgt voor een uniek asymmetrisch verticaal patroon voor een kamervullende dekking bij het monteren in de buurt van wand-plafond grenzen.
 • Hoge frequentie compressie driver voor een superieure audiokwaliteit.
 • Acht inch woofer voor een uitgebreide bas impact.
 • 2-weg passieve cross-over met 70V/100V-transformator.
 • Voorzien van veerbelaste montagearmen voor snelle en eenvoudige installatie.
 • Magnetisch gekoppelde grill voor snelle toegang tot de bedrading.
 • Dekking patroon vergelijkbaar met een oppervlak mount stereo luidspreker.
 • Past qua uiterlijk binnen verschillende interieurs

  Meer informatie over deze inbouw speakers? Neem snel contact met ons op!

  Share This