De Bose EdgeMax in-ceiling loudspeakers premium doen qua dekkingspatroon niet onder voor grotere opbouwluidsprekers. Ze ogen alleen een stuk aantrekkelijker omdat ze in het plafond zijn ingebouwd. De EdgeMax Luidsprekers vormen een geheel nieuwe productcategorie binnen Bose.

Hebt u behoefte aan ruimte vullende dekking of wilt u gewoon beter geluid?
De EdgeMax serie is geschikt voor bevestiging in de buurt van wanden.  Ze projecten hoogfrequent geluid door ruimten tot zo’n 20 meter breed en bestrijken een ruimte, die normaal vier plafond luidsprekers vereist. Met EdgeMax loudspeakers zijn conventionele plafondluidsprekers op de wanden overbodig. Dankzij het unieke ontwerp en het consistente dekkingspatroon zijn minder speakers nodig. Bovendien oogt en klinkt het eindresultaat fantastisch. EdgeMax speakers hebben uitstekende spraakverstaanbaarheid en een volledige frequentierespons voor muziek. Ze zijn ideaal voor toepassingen in de detailhandel en bij commerciële bedrijven, onderwijsinstellingen en conferentieruimten.

EdgeMax in-ceiling premium loudspeakers zijn verkrijgbaar in twee varianten.
De EdgeMax EM90 biedt een nominale horizontale dekking van 90 graden. Dit is bedoeld voor bevestiging in het plafond in de buurt van een hoek. De EdgeMax EM180 biedt een nominale horizontale dekking van 180 graden. Dit is bedoeld voor bevestiging in het plafond in de buurt van wanden, gericht op de beoogde dekkingszones. Beiden bieden een asymmetrische verticale dekking van 75 graden, geoptimaliseerd voor plafonds van 2,4 tot 6,1 meter hoog.

MVIE is dealer van Bose Professional. Voor meer informatie over de EdgeMax in-ceiling premium loudspeakers kunt u dus bij ons terecht.

 

 

Share This