+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

Beeld en Geluid in Sportaccommodaties

Professioneel beeld en geluid in sportcentra

MVIE Audiovisuele Techniek is een vakbekwaam audiovisueel installatiebedrijf dat voor sportcentra veel meer doet dan installeren alleen. Ook het feitelijke ontwerpen en het nauwgezet onderhouden van professionele audiovisuele systemen zijn bij ons in uiterst deskundige handen.

Wij kunnen u daarom daadwerkelijk over het gehele traject van dienst zijn, van ontwerp via advies en installatie tot en met onderhoud. Daarbij draait alles om maatwerk en staat u als klant altijd centraal in onze service.

De audiovisuele inrichting van een sportcomplex vraagt om een specialistische benadering. Of het nu gaat om de spraakverstaanbaarheid op sportvelden of het beperken van de overlast voor omwonenden, MVIE gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Wij hebben ruime ervaring met de aanleg van geluidssystemen op sportvelden en in stadions. Daarom staan we garant voor maximale verstaanbaarheid van de stadionspeaker en uitstekend klinkende muziek tijdens dressuur of concours.

Narrowcasting

Via narrowcasting kunt u essentiële informatie op een toegankelijke manier delen met uw doelgroep. U kunt uw boodschap afstemmen op de waarden, voorkeuren of demografische kenmerken van het door u beoogde publiek. Narrowcasting is waardevol omdat u uw informatie zo gericht op de juiste tijd en plaats aan uw bezoekers presenteert.

Beeld

Beeld is van essentieel belang om de informatieoverdracht van uw presentatie goed te laten verlopen. Een balans tussen mondelinge uitwisseling van kennis en visuele ondersteuning zijn hierbij ideaal. Uw presentatie komt beter tot zijn recht als u gebruik maakt van projectieschermen, videowalls of displays. Wij verzorgen oplossingen voor binnen en buiten.

Geluid

Geluid is van groot belang bij de totale beleving van een ruimte of toepassing. Onze geluidssystemen zorgen voor een optimale verstaanbaarheid bij de toehoorders. En ook voor een plezierige muziekbeleving hebben wij de juiste apparatuur. Een aangenaam geluid kan gedrag in positieve zin veranderen en zorgen voor een aangename sfeer.

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor de sport en vrijetijdsbranche?