+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

Beeld en Geluid in de Retail Branche

Professioneel beeld en geluid in winkels

MVIE Audiovisuele Techniek is een vakbekwaam audiovisueel installatiebedrijf dat voor retail veel meer doet dan installeren alleen. Ook het feitelijke ontwerpen en het nauwgezet onderhouden van professionele audiovisuele systemen zijn bij ons in uiterst deskundige handen.

Wij kunnen u dus daadwerkelijk over het gehele traject van dienst zijn, van ontwerp via advies en installatie tot en met onderhoud. Daarbij draait alles om maatwerk, waarbij u als klant altijd centraal staat. MVIE biedt tal van audiovisuele oplossingen die niet meer weg zijn te

denken zijn uit een retailomgeving. Of het nu gaat om narrowcasting in etalages, hoogwaardige geluidsinstallatie of bewegwijzering d.m.v. digital signage, bij ons bent u aan het juiste adres. De juiste achtergrondmuziek is natuurlijk onmisbaar in een winkel en zal bijdragen aan een goede sfeer en kan het koopgedrag van klanten positief beïnvloeden. Ook het toonbaar maken van actiematige content via beeldschermen heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen in de retail.

Geluid

Geluid is van groot belang bij de totale beleving van een ruimte of toepassing. Onze geluidssystemen zorgen voor optimale verstaanbaarheid van het gesproken woord of voor de ultieme muziekbeleving. Geluid draagt daarnaast aanzienlijk bij aan de juiste sfeerbeleving.

 

Narrowcasting

Narrowcasting is dé oplossing voor iedereen die via beeldschermen effectief wil communiceren met zijn bezoekers. Behalve voor bedrijven is narrowcasting uitermate geschikt voor locaties waar mensen langere tijd verblijven. Informeer, amuseer en inspireer!

 

Ruimte-akoestiek

De akoestiek van een ruimte is niet alleen van belang voor de verstaanbaarheid, maar ook voor de sfeer en het concentratievermogen. Ruimte-akoestiek heeft invloed op de geluiden die u hoort. Wij verzorgen voor elke ruimte een nauwsluitend geluidsplan.

 

Meer weten over onze oplossingen in de Retail Branche?